Sz bályosa sz thull tt a bill tyűzet m…

Így néz ki most a billentyűzetem
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Tuom, kit érddkl ez, mkr mindnk mg van a mga nymra, pláne a mostani járványügyi helyzetben. De szmoma ez akor is elg ngy problma. Főleg mivel nm tudm hetekig nélklzni, amíg mgjvítjk.

Korábba is ellőfordult már hogy em jól működött a billetyűzetem – és írrtm la koban s. Mot megit vacakol, ezért em agyo tudok rajta ormálisa gépeli.
Mit látjátok, főpleg az  billetyűvel va probléma, pedig az mg a helyé is va, csak em érzkeli, hogy leyomom – vgy pnt hgy hsszbbbaann érzkli, mnt nymmm. A többi meg kijár a helyéről és időkét keresgéli kell őket. Na mg hol műkkdk, hol nem.
Klnsn bsszzntó, mrrt én ggyvbkjt vkon éssss lg gysn is géplk, mg ha nme s mndig a lgptsbban. Vsznnt így mst nm csk a tgplssl vnnk gndjam, hnm a gysbllntyűk sznlatávl is nehhzsgim támdnk.

Fotósok és a koronavírus
Fotó: Mika Baumeister/Unsplash

Régóta soka paaszkodak az Apple butterfly billetyűzet mechaikájára. Eddig em volt vele sok godom, de most már határozotta problémássá vált.

Elvbe visszhvásbn igye cseréli a mkaszvz. Csak időigéyes és mivel addig em lenne gépem, nm tudék dolgozi, így e em az igazi megoldás számomra. Arrrrról em is beszélve, hogy vajo hogya alakula most a javítása a járváal súlyosbított helyzetbnnn.
A lgnagybb ggond, hgy egyik szrrrvz sem hajlandó előe bendelni az alktrészket, hogy csak a javtása klljn bevinnnn a ggépet. Azt vájk tlm, hgy vigym el bvzsglása, mgggnézik, hogy mit kll ndelniük hzzá, aztán várr náluk a polcon, amgg az alkatrészk megéznek, én mg dolgzzak addig a drrággga munkaszközöm nélkül, ahgyn tdok.
Tbbb szrvizzl is bszéltm. Vn olyan is, ahl 20-30 ezres kzvetti díjjjrrt állítóg néhánnny np altt lintézznk az igyn múgy több hetes átftás folyamatot.
De  pnts iőigénnnyt mnndni ők s tuddnk, mrt nálk is lktrsz utnplás függ , mirl nem tudnk infót dni lőr – vgys nálk gynúgy blthttln, hogy mnnyivl lnn gyrsbb, mit máshl ingyn csinálnk lssan…

Lássátok be: az Apple használók idióták
Részletekért katt a képre!

Tudom, tudom: mindenki idóta, aki Apple termékeket használ, ezt is megírtam már. Mvl nm vgyk mrka fgggő, trm is az lynk matt a fjmt, hgy milyn márkt vgyk lgkzlbbb…

Ilye körülméyek közt lehet, hogy em fogom olyan aktívan folytati a blogot egy – ahogy az sem valószíű, hogy a régóta halogatott köyvírásba most fogok blekzdn.

Rntltm egy új kső billtyztzet, tlán a npkbn meg is érkzk…

Kiegészítés: A bejegyzés egyes részei jobban olvashatóak, míg más részei. Ez észben a billntyűzet hektikus működése miatt van, részben szándékos. NNyilván, nagyobb oddafigyeléssel tudok pontosabb szöveget is íni, csak sokkal több energiába kerül és ennél a posztnál plánne kispóoltam ezt a hatás kedvéért – sőt egy kicsit rá is játszottam, hiszen égóta tudjuk, hogy pá hiányzó betűvel is értelmsek a mondataink…

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!