Javítják a MacBookomat

MacBookUnibody

Mint korábban megírtam, múlt hétvégén elromlott a MacBookom, amit hétfőn beadtam a szervízbe. Volt olyan barátom, aki teljesen elkéápedt rajta, hogy “jé,  még egy Mac is el tud romlani?”, volt aki csak viccelődik vele, hogy “lám, a Mac mégsem olyan jó”. Pedig tényleg jobb mint a legtöbb PC.

Persze nem elsősorban azért, mert tökéletes, és sosem hibásodik meg.  Sőt korábban elég sok panasz volt a szervíz támogatottságra, bár más vezető PC-s (sőt nem csak számítógép) márkáknál is hallani szörnyűségeket a szervízről. Az Apple szervíz terén egyébként állítólag komoly fejlődés volt, nekem pedig még sosem volt gondom a márkaszervízzel.

Tegnap beszéltem az Almárium szervízzel, és közölték a szokásos jó és rossz hírt a náluk hagyott gépemről:
Rossz1: videókártya/alaplap hibája van, ami marha drága főalkatrész
Rossz2: jövő hét közepére készülnek el a javítással (addig használhatom tovább a Windowsos gépem)
Jó hír: ismert típushiba, ami miatt a szériát az Apple visszahívta, így nem kell fizetnem a javításért

Szóval még néhány nap és újra visszaállhat minden a régi kerékvágásba, újra a megszokott hatékonysággal dolgozhatok. Viszont ha már Macbook és javítás, akkor gondoltam beteszek ide egy kis videót az új MacBook gyártási eljárásáról, amit az Apple akkor mutatott be, mikor megjelentek az új Unibody MacBookok, vagyis amiknek egy aluminium tömbből alakítják ki a házát.

Hogy miért tartom jobbnak a Macet? Arról hamarosan…

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!