Kérdőív a készülő blogkönyvemről

Töltsd ki a képrdőívet!

Töltsd ki a képrdőívet!

Zajlanak az előkészületei a HVG Könyvek kiadásában megjelenő blogkönyvemnek. Szeretném minél több olvasóm véleményét megismerni, hogy megtudjam, ki milyen könyvet látna legszívesebben.

Az idei Goldenblog verseny különdíja az volt, hogy a HVG Könyvek kiadja könyv formában a blogomat. Persze az egy sokkal összetettebb kérdés, hogy ebbe a könyvbe pontosan mi is kerüljön, hogyan szerkesztve és hogyan is nézzen ki. Pont ezeknek a kérdéseknek (és még néhány másiknak) az eldöntésében szeretnék most segítséget kérni tőled, hogy a végeredmény minél jobb lehessen.

Kérlek, szánj rá néhány percet az életedből és töltsd ki az alábbi linken található kérdőívet, hogy megismerhessem a te véleményed is!
A kérdőív alatt megjelenő státusz jelzés egy kicsit becsapós, nem annyira hosszú a kérdőív, mint amilyennek tűnik (illetve a válaszaid függvényében jelentős részét mindenképpen kihagyod).

Köszönöm, hogy válaszaiddal segítesz a könyv elkészítésében!

Tíz éves a blog – ismerd meg!
Részletekért katt a képre!
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Kiegészítés: A blogkönyvem írása évekkel később sem áll sokkal jobban. Sajnos eddig nem lett belőle semmi. Ennek okairól a blog tíz évét összefoglaló születésnapi írásomban elmélkedtem egy keveset. De azért még nem adtam fel, folyamatoan foglalkoztat a kérdés, hogy legyen-e könyv, ha lesz, akkor milyen legyen, miről és főleg hogyan szóljon. Szóval egy nap valószínűleg lesz, csak azt nem tudni még, hogy mikor jön el az a nap…

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!