Be kell látnod: aki Apple terméket használ, az idióta

Nézd meg a képet és világosan látod, hogy ha Apple cuccod van, idióta vagy. Ha szereted és elégedett is vagy vele, akkor még inkább. Olvasd el, hogy miért, szépen levezetem neked!

Mert a kép azt mondja és kész. (Természetesen az írást a kép angol változata ihlette, csak gyorsan lefordítottam, ha már írok róla.) Ellentmondásnak helye nincs. Ezt diktálja a márkahűség. Sokkal könnyebb másnak a saját döntésében hinni, ha közben téged lehülyéz idiótának nevez a döntésedért. Persze az ábrán szereplő cégeket nyugodtan lecserélhetném. Lehetne helyette a Canon/Nikon, vagy bármelyik másik gyár, vagy akár politikai párt logójára is, az érvelés pont ugyanolyan értelmes (???) maradna….meg ez az írás is.

Én a magam részéről úgy vagyok ezzel, hogy mindenki azt választ, amit csak akar. Legyen szó számítástechnikai termékekről, fényképezőgépekről, vallási vagy politikai ideológiáról, vagy élete párjáról. Ha a másiknak jó, akkor nekem mi jogom ítélkezni felette?
Lehet más a véleményünk, ettől még akár együtt is tudunk élni és dolgozni, nem csak egymás mellett. Miért kéne mindennek befolyásolnia bármit? Én tiszteletben tartom mindenki más véleményét. Aki pedig nem ért ebben egyet velem, az idióta!
,-PPPP

Most pedig oszd meg szépen ezt az írást minél több barátoddal. Ha a címével vagy a képpel értesz egyet, akkor azért. Ha a tartalmával, akkor meg azért. Ha egyik sem igaz rád, akkor meg azért, mert ha nem osztod meg 10 másodpercen belül 50 ismerősöddel, akkor jövő héten csődbe megy a kedvenc céged, politikai pártod, és a családi életed is.

Ja és ha utálod az ilyen megosztós körleveleket, akkor meg azért oszd meg ezt az írást!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!