lromlott a blillntyűztm

Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

gy pár napja lromlott a billntyűztmn az eEee billntyű, úgyhogy most lgtöbbször gyszrűn kihagyja az  btűkt a szövgből, néha mg btsz blőlee többt is, d még akkor is gy másik btű után, mrt nm jól érzékli a billntyűk lnyomását.

Így lég nheeéz normálisan olvasható szövgte géplni és mivl laptopon dolgozom, a billntyűzt csr sm olyan gyszrűn mgoldható. Prsz gy külső billntyűzt átmnti mgoldás tud lnni a jlnlgi problémára, csak nincs annyi hly az asztalomon.
Az érdks csak az, hogy a billntyűztn az A btű van kikpva, nm az eE, pdig azt gondolná az mbr, hogy külösn magyar szövgbne az  btűt használjuk gyakrabban, nm az A-t…

gyébként mint gyszr már korábban mlítttm:

“A cmabrigde-i etegyemen kéüszlet eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó bteű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi egy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.”

via Instagram VA

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!