Iratkozz fel a blog hírlevelére!

Csupa érdekesség, semmi spam

A hírlevél naponta automatikusan küldi ki a blogon megjelent új írásokat és néha más érdekességeket is kaphatsz. Ne maradj le semmiről!


A feliratkozás gombra kattintva hozzájárulsz, hogy email üzeneteket küldjek neked a bloggal, fotózással és a blogon emlegetett egyéb témákkal kapcsolatban. Az elérhetőséged rajtam kívül senki más nem fogja használni, másnak nem adom át és igyekezni fogok nem túltelíteni a postaládádat.
Nehogy a levélszemét közé keveredjen a hírlevelem és fennakadjon a szűrőn, érdemes a feliratkozáskor megjelenő ablakban szereplő email címet felvenni a címlistádba, hogy biztosan megérkezzenek a leveleim.
Az oldal hírlevelét a MailChimp külső szolgáltatása működteti, a hírlevél kizárólag a bloggal kapcsolatos tájékoztatásokat küld. A feliratkozáskor megadott adatokhoz csak én az oldal üzemeltetője, Völgyi Attila fotóriporter férek hozzá, a hírlevéltől eltérő célokra nem használom fel az adataidat, harmadik félnek nem adom át őket.  A hírlevélről történő leíratkozásra vonatkozó tájékoztatás minden egyes levélben megtalálható.