Válogatás 2013 legjobb sajtófotóiból

2013-YearInPicturesMinden év végén szokás válogatást készíteni az év képeiből. Idén sincs ez máshogy, a legtöbb nagy lap elkészítette saját válogatását.  Én pedig ekezet gyűjtöttem ki (akár csak tavaly és tavalyelőtt is), hogy könnyebb legyen megtalálni az óév legjobb képeit.

Ahogy a korábbi években, a Monroe Gallery blogja és a Fotó-történet blog idén is kigyűjtötte a listában szereplő galériák egy jó részét, így az érdem döntő része az övék, én csak itt-ott kiegészítettem, amit ők nem találtak meg a magyar és nemzetközi válogatások közül.

A felsorolás végén pedig találsz néhány videót is, ha a képgalériák végiglapozgatása helyett inkább némi zenei aláfestéssel videón néznéd meg a legnagyobb hírügynökségek képeiből készült válogatást.

De ha még mindig nem éreznéd teljesnek a gyűjteményt, akkor írd meg nyugodtan, hogy milyen válogatásról tudsz, ami nekem elkerülte a figyelmemet.

Visszaemlékezés: 2009 képekben
Részletekért katt a képre!

Magyar lapok válogatásai:
Külföldi válogatások:
Olvasói képek:
Ügynökségek válogatásai:
Videók:

Reuters Pictures of the Year 2013:

https://www.youtube.com/watch?v=K_wXWIjTFf8

Getty Images 2013 Award Winning Imagery – Getty Images:

2013’s Most Colourful Images – AFP:

Bloomberg Photos Best of the Year 2013 :

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!