Válogatás 2013 legjobb sajtófotóiból

Válogatás 2013 legjobb sajtófotóiból
Részletekért katt a képre!

2013-YearInPicturesMinden év végén szokás válogatást készíteni az év képeiből. Idén sincs ez máshogy, a legtöbb nagy lap elkészítette saját válogatását.  Én pedig ekezet gyűjtöttem ki (akár csak tavaly és tavalyelőtt is), hogy könnyebb legyen megtalálni az óév legjobb képeit.

Ahogy a korábbi években, a Monroe Gallery blogja és a Fotó-történet blog idén is kigyűjtötte a listában szereplő galériák egy jó részét, így az érdem döntő része az övék, én csak itt-ott kiegészítettem, amit ők nem találtak meg a magyar és nemzetközi válogatások közül.

A felsorolás végén pedig találsz néhány videót is, ha a képgalériák végiglapozgatása helyett inkább némi zenei aláfestéssel videón néznéd meg a legnagyobb hírügynökségek képeiből készült válogatást.

De ha még mindig nem éreznéd teljesnek a gyűjteményt, akkor írd meg nyugodtan, hogy milyen válogatásról tudsz, ami nekem elkerülte a figyelmemet.

Visszaemlékezés: 2009 képekben
Részletekért katt a képre!

Magyar lapok válogatásai:
Külföldi válogatások:
Olvasói képek:
Ügynökségek válogatásai:
Videók:

Reuters Pictures of the Year 2013:

https://www.youtube.com/watch?v=K_wXWIjTFf8

Getty Images 2013 Award Winning Imagery – Getty Images:

2013’s Most Colourful Images – AFP:

Bloomberg Photos Best of the Year 2013 :

Readers Comments (4)

 1. Köszönöm hogy fáradtál az ajánló elkészítésével. Még nem volt időm mind megnézni, de nem hagyom ki. Még akkor sem ha sok képet már láttam, mert mindig van ami év közben valamiért kimaradt. Még egyszer köszönöm!

  • örülök, hogy tetszik, elég időigényes volt összerakni, pedig nem is egy túl agyalós munka, “csak” egy linkgyűjtemény…

 2. Ahogyan a tavalyi, úgy az idei válogatásod is a kedvencek mappában végzi tovább a dolgát.
  Én is köszönöm!

  • voltak aggályaim, hogy feleslegesen töltöm vele az időt, de kezdenek megnyugtatni a visszajelzéseitek, hogy megérte azt a néhány órát….végig még én se néztem mindet, az még nálam is folyamatban
   ,-DDDDD

Comments are closed.