Válogatás gyűjtemény 2017 legjobb fotóiból

További év képei válogatásokért katt a képre!
Fotó: Saumya Khandelwal/Reuters

A blogom történeében ez volt a legkevésbé pörgős év. Ugyanez nem teljesen mondható el rólam, de azért az év végi fotóválogatás gyűjtemény idén sem maradhat el.

Akárcsak a korábbi években idén is összegyűjtöttem a vezető lapok év képei galériáiból készült  gyűjtésemet. Most is a Monroe Gallery blogja és az NPPA amerikai sajtófotó szövetség válogatása nyújtott segítséget a külföldi válogatások zömének kigyűjtésével, de mint mindig, most is jópár érdekességgel egészítettem ki az ő gyűjtéseiket.
A magyar válogatások felkutatásával ezúttal nehezebb dolgom akadt. Nem csak azért, mert most más hasonló gyűjtést sem találtam a magyar válogatásokból. Főleg azért, mert mintha idén kevesebb ilyen magyar év képei válogatás készült volna (vagy csak én nem találom őket, de küldjétek, ha ti tudtok még!) A tömegével megjelenő tematikus év összesítő összeállításokban is egyre inkább videók jelennek meg a képek helyett. Tényleg ennyire változnának a fogyasztói szokások?

Viszont akárcsak a 24.hu is tette, az Index is éves válogatást készített minden rendkívüli híreiből és fotók helyett az Index megtette a videóival is. A HVG válogatása pedig úgy tudom, csak ez után a lista után fog megjelenni, így ezt majd utólag szerkesztem be a posztba a többivel együtt, amit még beküldtök. Várom a kiegészítéseket kommentben!

2019 legjobb fotó válogatásai
Fotó: Bruno Kelly/Reuters
Részletekért katt a képre!

Magyar fotóválogatások:
Ügynökségek fotóválogatásai:
Külföldi fotóválogatások:
Az év legjobb fotóalbumai:
Videó összeállítások:

2017 Year in Focus: Getty Images

Reuters Pictures of the Year 2017

Denver Post’s year in pictures, 2017

Cosmos News: The best space photos of 2017

https://www.youtube.com/watch?v=_fBrwSDxsGA

Sky News Library Sales – A Year In Pictures 2017

2017 Review: Euronews’ Pictures of the Year

Őrület, milyen videókat forgattunk idén! – Index

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!