2018 legjobb képeinek legátfogóbb válogatása

idén is itt a legnagyobb fotóválogatás gyűjtemény

Magyar verzió

A bejegyzés már több, mint egy éves, a benne levő információk és linkek elavulhattak, a videókat törölhették, vagy azok beágyazási rendszere, vagy régió korlátozása megváltozhatott. – Ha az oldal böngészése során valahol hibát találsz, kérlek jelezd, hogy javíthassam!

Fotó. Ostariyanov/Shutterstock/TheAtlantic

Minden évben elkészítem az év képeiből készített válogatások gyűjteményét. Idén sincs ez máshogy, ismét itt a legteljesebb gyűjteményt igyekeztem összeszedni az év képeiből.

Ahogy az elmúlt évek válogatásainál is, így most is a Monroe Gallery hasonló gyűjtése szolgált a listám alapjául. Főleg, ami a nemzetközi galériákat illeti, most is nagyon alaposak voltak, de azért idén is sikerült az ő gyűjtésüket kis kiegészítenem pár linkkel.

A magyar válogatásokkal évről-évre egyre nehezbb dolgom van. A Népszabadság még 2017-ben bezárt, majd 2018-ban a Magyar Nemzet is megszűnt és év végén a Zoom.hu is bezárt. A még hírversenyben maradt magyar lapok is egyre kevesebb éves válogatást tesznek közzé (vagy csak én találom meg ezeket egyre nehezebben). Talán az olvasói szokások átalakulása az oka, de idén talán az ünnepek előtt/alatt zajlott budapesti tüntetések is hozzájárulhattak, hogy a szerkesztőségeknek ne maradjon annyi ideje visszaemlékezés válogatások készítésére.

Ha esetleg tudsz olyan válogatásról, amit kihagytam volna, kérlek jelezd bátran kommentben és igyekszem felvenni a listára!

Magyar lapok válogatásai:
Hírügynökségek válogatásai:
Külföldi lapok válogatásai:
Fotóalbumok:

Google — Year In Search 2018

Reuters Pictures of the Year 2018

Best 10 Space Pictures Of 2018

Ha tetszett, akkor lájkoljátok és osszátok meg ismerőseitekkel, hogy minél több emberhez eljuthasson!

Címkék