Kényszerű változások a blogon

Fotó: Martijn Baudoin/Unsplash

Sajnos egy ideje egyre több műszaki problémával küzd a blogom. Egyre több dolog nem megfelelően jelent meg rajta és ezeknek a hibáknak a kijavítása sem nagyon haladt sajnos az utóbbi időben.

Tíz éves a blogom – ismerd meg és véleményezd!
Részletekért katt a képre!
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Az üzemzavarok elhárítása során arra a döntésre jutottunk a szakértőkkel, hogy lecseréljük az eddigi sablont és átmenetileg egy másik megjelenésre váltunk. Ennek nem esztétikai okai vannak, hanem az üzembiztos működés biztosítása érdekében volt rá szükség. A stabil működés helyreállításán dolgozunk, de nem tudom, mikorra sikerül. Addig a blog egy darabig így fog kinézni, de legalább a korábbi tartalmak túlnyomó része elérhető marad majd.

A korábban átmenetileg felfüggesztett kommentelés továbbra sem működik. Sajnos egyelőre sem újraéleszteni nem sikerült a régi kommentekkel, sem az új sablonból kiirtani a komment gombokat és üzenetküldő mezőket, ezért ez egy újabb hibaként most még szembeötlőbb lett, mint eddig volt. A blog technikai működése elvben jobbára zavartalan. Ha hibát észleltek, jelezzétek, hátha úgy könnyebb lesz javítani!

A koronavírus súlyos csapás a fotósokra
Részletekért katt a képre!
Fotó: Mika Baumeister/Unsplash

Mostanában elég hullámzó, hogy a munkák és egyéb elfoglaltságaim mellett mennyire jut időm és energiám írni. A motivációmat az sem nagyon segíti, hogy állatira nem tetszik ez a mostani meglejenés. A szükségszerű módosításokat kiváltó okok még annyira sem, de legalább működik az oldal.

Próbálok továbbra is írni, hogy legyen is miért olvasni a blogot és bízom benne, hogy hamarosan sikerül visszarázódni a normál kerékvágásba. Vagy legalább egy új normális rendet kialakítani a blogonis, ha már mostanában úgyis az új normális lett a jelszó…

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!