Mi jöhet még 2000 bejegyzés után?

Fotó: Jens Buttner/DPA

A 2000-es évszámot festik csillagszóróval az égre az ezredfordulós tüzijáték alatt 1999. december 31-én a berlini Brandenburgi Kapunál. Nagyjából kétmillió ember gyűlt össze Németország legnagyobb ezredfordulós partijára.
Fotó: Jens Buttner/DPA/AFP

Az óév végével és korábban a blog születésnapján is kimaradt a nagy évértékelés. Igazából nem is nagyon akartam ilyet, de az éjjel feltűnt véletlenül, hogy pont kétezer bejegyzésnél tart a blog. Emiatt mégis csak ideje kicsit összefoglalni a blog múltját és eredményeit.

Az elmúlt négy év során a blogon kereken 2000 bejegyzés jelent meg eddig (ez már a 2001-ik), több mint félmillió egyedi látogató fordult meg rajta, akik több mint másfél millió oldalt töltöttek le és ezekhez a számokhoz képest szinte banális, hogy “csak” 3500-an lájkolták a blog Facebook oldalát. (És ha te még nem tetted meg, akkor most már igazán itt az ideje!)

Ezek a számok még egy üzleti weboldal mérlegében is egész jól mutantának, viszont azt még csak megbecsülni sem merem, hogy mennyi munkaóra fekszik benne, hogy a blogon ma olyan tartalom van, amit ennyien szerettek. Az elmúlt egy évben megduplázódott a blogot látogatók száma, és ma már több mint egy éve havi húszezer egyedi látogató felett a blog forgalma.

Az utóbbi két évben rendre Top10-ben végzett a Goldenblogon, nem csak a zsűri értékelése alapján, hanem a közönségszavazatokkal is, és ezen az sem változtatott, hogy tavaly már nem a fotóblogok között volt versenyben, hanem a jóval vegyesebb és erősebb üzleti blog mezőnyben.

Köszönöm, hogy eddig is olvastad a blogot és különösen, hogy meg is osztottad a neked tetsző, vagy éppen nem tetsző, de fontosnak érzett írásokat, hogy minél többen láthassák!

Az újévnek ahogy illik egy csomó új ötlettel és tervvel vágtam neki és remélem, hogy minél többet sikerül is ezekből megvalósítanom, illetve hogy el is nyeri majd a tetszésedet. Ezek közül csak egy a még tavaly év végén beharangozott könyv, ami jelenleg előkészületi stádiumban van. A többi tervemről majd később írok, ha már lesz mit és nem csak ígéret, vagy hitegetés lenne. Addig is várom a te tippjeid és javaslataid a bloggal, a blogkönyvvel és minden más hasonló témával kapcsolatban!

Kérlek töltsd ki a kérdőívem!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!