iPhone 4 – mégis megvettem

iphone4boxBár korábban amellett érveltem, hogy miért nem veszek iPhone 4-et, mára eljutottam odáig, hogy mégis vettem egyet.

A múltkor lefagyott az iPhone 3Gs-em, és míg nem tudtam, hogy mi baja, vagy hogy javítható lesz-e, elkezdtem nézni az új készülék beszerzésének lehetőségeit. A telefon ugyan magától megjavult, de mivel már a szolgáltatómnál, a Vodánál is kapható iPhone 4, és volt egy elég jó ajánlatuk is, végül meggyőztek, hogy vegyek iPhone 4-et.
Bár nem ez volt a fő motivációm, és eddig nem is nagyon divatoztam a telefonommal, de már fontolgatom, hogy Leica külsőt kapjon

Sokkal motiválóbb volt, hogy a 3Gs-el szemben használható mobil hotspotként is, bár van MiFi készülékem is, így nem kell minden helyzetben külön eszköz hozzá, a telefon meg úgyis nálam van. A fő érv azonban mégis az volt mellette, hogy nagyobb az akkumulátor élettartama, de olyan helyzetekben, mikor nem munkához fotózok, azért a jobb fotó és videó minőséget is élvezni fogom – talán ti is itt a blogon ,-)))

Unboxing videó nem lesz (különben se szeretem az olyanokat), már a boltban kibontották, aktiválták, stb. Mikor kihoztam már élt és működött, bár a telefonkönyvem akkor még nem volt rajta, csak kicsit később.
Sőt még a kép sem az én készülékemről készült, hanem úgy vettem kölcsön egy unboxing blogbejegyzésből. Remélem, senkit nem zavar.