iPhone 4 – mégis megvettem

iphone4boxBár korábban amellett érveltem, hogy miért nem veszek iPhone 4-et, mára eljutottam odáig, hogy mégis vettem egyet.

A múltkor lefagyott az iPhone 3Gs-em, és míg nem tudtam, hogy mi baja, vagy hogy javítható lesz-e, elkezdtem nézni az új készülék beszerzésének lehetőségeit. A telefon ugyan magától megjavult, de mivel már a szolgáltatómnál, a Vodánál is kapható iPhone 4, és volt egy elég jó ajánlatuk is, végül meggyőztek, hogy vegyek iPhone 4-et.
Bár nem ez volt a fő motivációm, és eddig nem is nagyon divatoztam a telefonommal, de már fontolgatom, hogy Leica külsőt kapjon

Sokkal motiválóbb volt, hogy a 3Gs-el szemben használható mobil hotspotként is, bár van MiFi készülékem is, így nem kell minden helyzetben külön eszköz hozzá, a telefon meg úgyis nálam van. A fő érv azonban mégis az volt mellette, hogy nagyobb az akkumulátor élettartama, de olyan helyzetekben, mikor nem munkához fotózok, azért a jobb fotó és videó minőséget is élvezni fogom – talán ti is itt a blogon ,-)))

Unboxing videó nem lesz (különben se szeretem az olyanokat), már a boltban kibontották, aktiválták, stb. Mikor kihoztam már élt és működött, bár a telefonkönyvem akkor még nem volt rajta, csak kicsit később.
Sőt még a kép sem az én készülékemről készült, hanem úgy vettem kölcsön egy unboxing blogbejegyzésből. Remélem, senkit nem zavar.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!