iPhone 4 a Vodafonnál is

route-hd-20100623.pngMa érkezett meg a Vodafone közleménye arról, hogy ők is fogják árulni az iPhone 4-et. Számos pletyka után konkrét forrásokat meg nem nevező MTI hír is született már róla, hogy a mindkét magyar szolgáltatónál kapható lesz az iPhone, de ez az első hivatalos bejelentés, ami erre vonatkozik. A Telenor egyelőre hallgat – ahogy tette eddig a Vodafone is.

Vodafone közlemény:
“A Vodafone hamarosan Magyarországon is forgalmazni fogja az iPhone 4-et, a világ legvékonyabb okostelefonját, mely a létező legnagyobb felbontású telefonba épített kijelzővel rendelkezik. További információért hívja a Vodafone Magyarország Sajtóosztályát. Az iPhone 4-ről részletes információt talál a www.apple.com/iphone oldalon.

Ha első kézből szeretne értesülni az iPhone 4 forgalmazásával kapcsolatos további információkról, regisztráljon az iphone.vodafone.hu oldalon.”

Én mint már megírtam, egyelőre nem veszek iPhone 4-et, a korábban már ismertetett szempontjaim miatt. Bár Vodafone előfizető vagyok, a hálózatfüggőség ugyanúgy akadályozna, hogy külföldön járva másik kártyát tegyek a készülékbe (még Vodafone-on belül is számítanak az országhatárok, így külföldi Vodafone kártyával sem működne).

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!