Az Adobe megszűntette a CS6 családot

A CS6-al megszűnt az Adobe korábbi dobozos szoftver termékkínálata és a jövőben már csak a felhő alapú, előfizetséses szoftvereik lesznek kaphatóak. Természetesen a dobozos változatok továbbra is működni fognak, de megvásárolni már nem lehet egy ideje és többé frissítéseket sem készít hozzá a cég.

Mint a változásról beszámoló PetaPixel írja, a dobozos változat korábbi értékesítési oldalán egy búcsú üzenet fogadja a vásárlókat, ami arról tájékoztat, hogy a programok már csak a Creative Cloud előfizetéses változatában elérhetők.

“Az Adobe kreatív alkalmazásai kizárólag a Creative Cloudon keresztül érhetők el.”

Bár a teljes Creative Suite csomagot messze nem fedi le, de a fotósok számára legszükségesebb PhotoShop és LightRoom programok továbbra is elérhetők havi €13 kedvezményes díjért (kb. 3 ezer forint)) a Photography Plan keretében. A többi Adobe programot sajnos jóval drágábban, egyenként €25-ért (kb. 8 ezer forint) lehet külön-külön előfizetni. Aki pedig mindegyi programot használja, az €63 díjért (kb. 20 ezer forint havonta) az összes szoftverre előfizethet.

 

Vásárláshoz katt a képre!

 

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!