Bomba ajánlat Adobe fotó szoftverekre

Kedvezményes ajánlatért katt a képre!

A karácsonyi készülődés jegyében az Adobe bedobott egy nagy kedvezményt, hogy meggyőzze a fotósokat az előfzietéses szoftvercsomagokról. Visszautasíthatlanul jó árat adtak a legnépszerűbb fotós programjaik előfizetésére.

December 2-áig az Adobe kedvezményesen, mindössze 13 Euróért, vagyis 3000 Ft-ért adja a (később Photography Plan névre keresztelt) Photography Program keretében PhotoShop és Lightroom programjaikat. Ennyit szinte bárkinek megérhet, hogy legális, folyamatosan frissülő előfizetése legyen. Különösen akkor, ha a fotózást nem csak hobbiból űzi, hanem a programok bevételt is termelnek.

Kedvezményes ajánlatért katt a képre!

Nekem például a PhotoShopra nincs olyan nagy szükségem, a Lightroomot pedig megvettem dobozos változatban. Viszont ha a dobozos változat szolgáltatásai, vagy fényképezőgép támogatása elevulttá válik, aligha fogok sokáig habozni egy ilyen beruházáson.

A kedvezményes ajánlatért katt a képre!

Kiegészítés: Az eredetileg csak korlátozott időre szóló ajánlat Photography Plan (magyarul fotós csomag) néven állandósult, így a határidő lejárta után is bárki bármikor előfizethet ilyen áron a csomagban foglalt szoftverekre.

Vásárláshoz katt a képre!