Grizzly medve rágcsálja a GoPro kamerát

GrizzlyMouth-interior-GoPro

Mintha a grizzly szájából tépték volna ki

A BBC újabb természetfilmes stábja keveredett állati kalandokba. Ezúttal a grizzlykről forgattak filmet, mikor egy medve megkóstolta a stáb egyik GoPro kameráját.

Grizzly-BBC-GoPro-paw

Szégyenlős grizzly önportré

Mint a CBS News és a PetaPixel is megírta, Brad Josephs a brit tévé társaság Great Bear Stakeout című produkciójához próbált néhány látványos felvételt készíteni, amihez többek közt egy szabadban hagyott GoPrót is használt. Mivel azonban a medve mama lecsapott rá, a közvetlen találkozás még a vártnál is izgalmasabb felvételeket eredményezett.

A kamera tulajdonosa úgy fogalmaz “A medve csak finoman a szájába vette a kamerát, még a fogát sem mélyesztette bele.”

Ez nem ez az első és valószínűleg nem is az utolsó ilyen eset. Korábban jegesmedvékkel került összetűzésbe a BBC egyik természetfilmes stábja, igaz az a találkozás kicsit más jellegű volt. Fotósok felszerelése iránt viszont érdeklődött már grizzly és rágcsált már objektívet jegesmedve is.
GoPro kamerákra harapó állatok közül pedig eddig az oroszlánok vezették a listát. Az akciókamera népszerűségének rohamos növekvésével viszont a belekóstoló állatok száma is egyre szaporodik valószínűleg.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!