Fotós horror: mackó testvér ráharapott

További képekért katt a képre!

A legújabb fotós baleset szerencsére személyi sérülés nélkül zajlott. Áldozata mindössze egy Canon teleobjektív, amin egy jegesmedve köszörülte a fogát a nürnbergi állatkertben.

A PetaPixel beszámolója szerint egy német fotós pár, Marion és Dieter örökítette meg, ahogy a nürnbergi állatkert egyik jegesmedvéje egy Canon 70-200/2.8 teleobjektíven rágódik. A pár rendszeresen jár az állatkertbe sétálni és közben természetfotókat készíteni, de ilyen kalandjuk eddig még nem volt soha.

További képekért katt a képre!

Az nem derül ki a történetükből, hogy vajon kié lehet a drága objektív, és hogy kerülhetett a jegesmedve szájába.
Valószínű feltételezés, hogy egy fotós ügyetlenül cserélhetett objektívet, és beesett a medve kifutójára. Hogy az objektív milyen mértékben sérült a medve-teszt során, és hogy utána még működőképes vagy javítható maradt-e, arról nincs információ, és a képek alapján legfeljebb találgatni lehet.

Mivel a német fotós pár mindkét tagjánál volt fényképezőgép, így alaposan feldolgozták, hogyan játszik a Félix névre hallgató jegesmedve a fehér üveggel. Érdemes megnézni az esetről készült és korábbi képeiket is a pár FotoCommunity oldalán található galériában.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!