Puzsér Róbert a modellekről és divatszakmáról

Markáns vélemény a divatszakma egészéről, különösen a csontsovány modellekről, az ő felhasználásukról és az őket és mindenki mást is kihasználó társadalomról. Mindez néhány drámai képpel, és némi modellfotó retusálási bemutatóval kiegészítve.

Legújabb videóblog üzenetében Puzsér Róbert most épp a divatszakmának és az azzal együttműködő társadalomnak üzen hadat, rámutatva pár érdekes összefüggésre, és felevenítve pár PhotoShop alkalmazási trükköt is, amihez hasonló már a blogon is szerepelt, sőt több változatban is, és amik persze messze kívül esnek a sajtófotóban megengedett etikus fotószerkesztési irányelveken.

Mit gondolsz Puzsér véleményéről és az anorexiás modellekről?

Puzsér Róbert vlogja a csontkollekciókról:

Readers Comments (4)

 1. Tudod, hogy vele értek egyet. A magam részéről jó ideje azt hirdetem, hogy nem szabad követni a divatot, az anorexiás alkat nem lehet cél. Mindenki találja meg magában a szépet, érezze jól magát a bőrében! Nem véletlenül kezdtek bele valami újba fél éve…

 2. Viszont az arányosan vékony, törékeny az nem feltétlen anorexiás.

  Ahogyan a telt sem feltétlen kövér.
  Mondjuk az is hülye, aki hagyja, hogy a sajtóban látott “ideálok” befolyásolják.

 3. Dániel Lugosi 2012.05.09. @ 11:54

  Én nagyon bírom Puzsért és a szövegeit, ebben a videóban sincs ez másképp. Az anorexiásokra nem tudok mit mondani, nekem nem tetszik az egész divatszakma, a modellek egyáltalán nem nőiesek, a ruhák pedig inkább az idétlen jelzőt érdemlik.

 4. Nevem? Az nincs... 2012.05.10. @ 14:00

  “Mit gondolsz Puzsér véleményéről és az anorexiás modellekről?”
  Az anorexiás modellekről: biztosan van akinek tetszenek. Nekem kb. annyira, mint a két totalcaros hímringyó a UPC reklámjaiban. Egy nőnek legyen valami a csontjain a bőrön kívül! 😉
  Puzsérről meg csak annyi: jobb lett volna mindenkinek, ha apukája kotont húz.

Comments are closed.