Nánási Pál a DTK Showban

A múltheti DTK Show egyik témája a divatszakma és a valóság kapcsolata volt. A népszerű Playboy fotós, Nánási Pál a fotós trükkökbe adott némi betekintést, egy csokorra való modell pedig a fényképezőgép másik oldaláról mesélt, meg hogy mik a kedvenc magyaros ételeik.
Én lemaradtam az adásról, de szerencsére az Magyar Televízió jó szokásához híven feltette a teljes adást a Videótárba, így szabadon újranézhető – míg egy újabb dizájnváltáskor ez is el nem veszik, mint már annyi minden korábban.
Mivel a közszolgálati csatorna egy bulvár műsoráról van szó, ne számíts túl mélyenszántó dokumentumfilmje egyik szakma műhelytitkairól se!
Nánási Pál éppúgy csak egy felületes hangulatképet mutat a divatfotózás világából és inkább a modellek retusálásáról faggatja a műsorvezető, így gyorsan bemtuatja hogyan karcsúsít a PhotoShop, hogyan lehet , mint a műsorban feltűnő modellek, Epres Panni, Sütő Enikő, Farkas Éva is.
Azért ha épp nincs jobb dolgod, netán még érdekel is a téma, akkor nézd meg, érdekes lehet.

Kiegészítés: Azóta felkerült Nánási Pál blogjára a műsorvezető D. Tóth Krisztáról készült kép is, viszont ahogyan az eredeti bejegyzésben is jeleztem, a már többször átalakított közmédia egy újabb weboldal átalakítása – vagy már előtte – lekerült a netről a videó.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!