Szexbotrány már a tévében is (frissítve!)

Egyre többen foglalkoznak a tegnap emlegetett szexbotránnyal. Ma este már a tévében is megszólalnak szereplői, sőt még én is.

Nem vagyok hozzászokva a szerepléshez, a saját hangomat hallani meg mégkevésbé szeretem, és gondolom ezzel mások se nagyon vannak máshogy. Ezért is szoktam a blogon közölt hangos beszélgetésekből is kihagyni a saját kérdéseimet.
Azt csak remélhetem, hogy jó logopédusok dolgoznak a TV2 vágó szobáiban, mert nem vagyok nyilatkozó típus, de próbáltam értelmesen válaszolni a kérdésekre, ha már a szerkesztők voltak olyan kedvesek megkérdezni engem, és persze forrásként megjelölni a blogomat.
Az már előre garantálható, hogy a képernyőn rosszabbul fogok festeni, mint a blogom tegnap a HVG címlapján (lásd kép).

Szerencsére nem csak én próbálok meg okosakat mondani, az ügynek nálam fontosabb szereplői, sőt érintettjei is megszólalnak, és remélhetőleg több is kiderül majd a történtekről, mint amit a blogon én leírtam.

Én sajnos nem leszek tévé közelben. Te megnézed a Tényekben?

tv2 Tények és Tények Reggel

Frissítés: aki még nem látta az itt most megnézheti beágyazva, illetve a tv2 honlapján is megtalálható. Sőt másnap a Tények reggelben is leadták az anyagot, ami szintén megtekinthető a tv2 oldalán. Hozzá kell tennem – ahogy az eredeti posztban linkeltem is – nem én írtam meg először, hanem a FotóSarok blogja. Csak az én blogomat olvassa a sajtó apraja-nagyja, illetve talán sikerült kicsit más oldalról megközelítenem a témát.
Azóta a FotóSarok – talán az én írásomtól ihletve – tovább gördítette a történetet, és közzétették ügyvédjük szakvéleményét. Bár én úgy érzem, hogy a konkrét ügyhöz képest talán túlzott általánosságban válaszol, de az ügyvédek már csak ilyen óvatosak. Minden esetre érdemes elolvasni, akárcsak az én blogom többi jogi témájú írását rendszeresen olvasgatni.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!