Szexbotrány már a tévében is (frissítve!)

Egyre többen foglalkoznak a tegnap emlegetett szexbotránnyal. Ma este már a tévében is megszólalnak szereplői, sőt még én is.

Nem vagyok hozzászokva a szerepléshez, a saját hangomat hallani meg mégkevésbé szeretem, és gondolom ezzel mások se nagyon vannak máshogy. Ezért is szoktam a blogon közölt hangos beszélgetésekből is kihagyni a saját kérdéseimet.
Azt csak remélhetem, hogy jó logopédusok dolgoznak a TV2 vágó szobáiban, mert nem vagyok nyilatkozó típus, de próbáltam értelmesen válaszolni a kérdésekre, ha már a szerkesztők voltak olyan kedvesek megkérdezni engem, és persze forrásként megjelölni a blogomat.
Az már előre garantálható, hogy a képernyőn rosszabbul fogok festeni, mint a blogom tegnap a HVG címlapján (lásd kép).

Szerencsére nem csak én próbálok meg okosakat mondani, az ügynek nálam fontosabb szereplői, sőt érintettjei is megszólalnak, és remélhetőleg több is kiderül majd a történtekről, mint amit a blogon én leírtam.

Én sajnos nem leszek tévé közelben. Te megnézed a Tényekben?

tv2 Tények és Tények Reggel

Frissítés: aki még nem látta az itt most megnézheti beágyazva, illetve a tv2 honlapján is megtalálható. Sőt másnap a Tények reggelben is leadták az anyagot, ami szintén megtekinthető a tv2 oldalán. Hozzá kell tennem – ahogy az eredeti posztban linkeltem is – nem én írtam meg először, hanem a FotóSarok blogja. Csak az én blogomat olvassa a sajtó apraja-nagyja, illetve talán sikerült kicsit más oldalról megközelítenem a témát.
Azóta a FotóSarok – talán az én írásomtól ihletve – tovább gördítette a történetet, és közzétették ügyvédjük szakvéleményét. Bár én úgy érzem, hogy a konkrét ügyhöz képest talán túlzott általánosságban válaszol, de az ügyvédek már csak ilyen óvatosak. Minden esetre érdemes elolvasni, akárcsak az én blogom többi jogi témájú írását rendszeresen olvasgatni.