Hamarosan! – kész az új honlapom

VolgyiAttila_site_header

Javában készül az új honlapom, hogy leváltsa a jelenlegi fekete foltot. Nem egyszerű feladat egy jó bemutatkozó honlapot összerakni.

“Hamarosan!”

Több féle irányzat is létezik a honlap készítésben, mindenki más szemponokat tart fontosnak. Ki erre, ki arra helyez nagyobb hangsúlyt. Sőt olyan is van, aki maga sem tudja, hogy mit tegyen a honlapjára. Vannak akik a Flash megoldásokat részesítik előnyben, és vannak akiknek szimpatikusoabbak a klasszikus HTML honlapok. A legnagyobb tömeget pedig azok képviselik, akiknek csak valami egyszerű megoldást sikerült összehozni egy ingyenes társzolgáltató oldalán.
Én igyekszem valami egyedi és tetszetős, de nem túl harsány oldalt összehozni, és lehetőleg bemutatni saját magamat és a munkámat, remélhetőleg olyan módon, ahogyan még nem ismer mindenki, sőt talán azoknak is sikerül majd az új honlappal valami újat mutatni magamból, akik jobbára azért ismerik a munkáimat. Az igazán nehéz kérdés pedig az, hogy vajon ki mennyire és hogyan ismer. Illete, hogy ki mire kíváncsi.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!