Fehér Házi fotós a tévében

dokumentum film az amerikai elnök fotósáró

A bejegyzés már több, mint egy éves, a benne levő információk és linkek elavulhattak, a videókat törölhették, vagy azok beágyazási rendszere, vagy régió korlátozása megváltozhatott. – Ha az oldal bönkészése során valahol hibát találsz, kérlek jelezd, hogy javíthassam!

PeteSouza-photographing-Obama-OvalOffice-photoNationalGeographic

Pete Souza munkában
Fotó: National Geographic

Frissítve: Aki eddig lemaradt róla, az 2013. november 23. 02:48-kor láthatja a National Geographic csatornán.

Szombaton vetíti a National Geographic Élet a Fehér Házban című dokumentumfilmjét. A világ legismertebb kormány intézményének működését az azt fotózó személyi fotós Pete Souza munkáján keresztül mutatja be a NatGeo stábja.

Mint az előzetesben mondják (sajnos a videóból magyar nyelvű változat a National Geographic magyar nyelvű oldalán sincs – hollandul viszont van a YouTube-n), stábjuk különleges hozzáférést kapott, hogy Obama elnök mindennapjait egy különleges szögből, fotósának munkáján át mutassák be.

Pete Souza és munkája már többször előkerült itt a blogon – és fog is még valószínűleg. Most vasárnap azonban nézzük együtt a tévében, hogy hogyan dolgozik.

Aki lemaradna róla, mint én tettem a legutóbbi alkalommal, vagy akinek nagyon megtetszik a műsor, az megrendelheti ékes angol nyelven. Sajnos magyar kiadásáról nem tudok, pedig más National Geographic DVD-khez hasonlóan szívesen megrendelném.

Cím: Élet a Fehér Házban (White House: Through The Lens)
Sugározza: National Geographic
Dátum: 2013. november 23. (szombat) 02:48
Időtartam: 60′

Korábbi vetítés: 2011. március 20. (vasárnap) 19:00

Oszd meg az ismerőseiddel és iratkozz fel a blog hírlevelére! Ne maradj le az újdonságokról!

Címkék