Nektek hány olvasatlan leveletek van?

OlvasatlanLevelekEgy számadat, ami mindenkiről elmond valamit – bár, hogy kiről mit mond el, az nem biztos, hogy egységes.

A Tumblr-en figyeltem fel úgy két hete egy üzenet láncolatra, aminek a résztvevői azon licitáltak, kinek van több olvasatlan levele. Röpködtek a különféle számok: 407, 256, 693+1759, stb.
Hernádi Levente meg köszönetet mondott, hogy napvilágra került, nincs egyedül azon – mint írja nyomorával – hogy a postaládája tele van olvasatlan levelekkel.

Hogy megnyugtassam – és persze ha már állandóan nyerésre állok, akkor egy győztes számmal licitáljak – én is megosztottam, hogy akkor épp 35 863 darab olvasatlan levelem volt.
Azóta ez a szám nőtt egy keveset, pedig irtottam is a levelekből 1-2 feleslegessé vált üzenet váltást. Most 37 136 olvasatlan levelem van.

Én mondjuk nem nyomorként élem meg. Nálam ez a normál ügymenet szervezett része. Ahogy a mondás tartja, átlátni kell a káoszt, nem rendet csinálni. Persze ebben – különösen ilyen nagy levélforgalom mellett – sokat segít, ha a feladók is betartják a levelezés egyszerű és praktikus szabályait és különösen, ha beszédes tárgya van a leveleknek.

Te hogy állsz az olvasatlan levelekkel?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!