Ilyen is lehet az Internet a sajtóközpontban: gyors, ingyen

110820_SajtokozpontInternetSebesseg-TMobile-Szeged-KajakKenuVBHa már egy éve ugyanebben a témában reklamáltam, akkor idén mindenképp dícsérnem kell a Kajak-kenu vb sajtóközpontját. Gyors és ingyenes Internet. Ki hinné, hogy ez ma kérdés lehet, és mégis foglalkozni kell vele.

Pont egy éve írtam a budapesti Úszó EB helyszínén berendezett sajtóközpont felháborító Internet árai miatt. Így már csak a blog folytonossága, és a korrektség okán is meg kelle mlékeznem a szegedi Kajak-kenu vb hasonló paramétereiről. A szegedi sajtóközpont Internet kapcsolatát ugyanúgy a T-Mobile szolgáltatta, mint egy évvel korábban az Úszó EB-n. Vélhetőleg a sebesség is ugyanaz volt, csak akkor a szolgáltatás díja miatt fel sem vetődött, hogy lemérjem a sebességét.
Ami akkor a Margitszigeti kontinents viadalon 35 ezer forint vagy 120 EUR volt (és ezen túl is további vitákat vetett fel), azt a szegedi világverseny szervezői térítés mentesen biztosították. Kisebb fennakadásokat emlegettek a kollégák, de amikor én használni akartam, akkor a csatlakozás gond nélkül ment, és a kapcsolat gyors és probléma mentes volt.

Lám, így is lehet! Sőt az Ingyen Internet korában talán igazán csak így lehetne.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!