Szünetel a blog

Fotó: Clay Banks/Unsplash

Már hetek óta. Nem is tudom, mikor fog frissülni. Nézzetek vissza időnként, vagy inkább iratkozzatok fel a hírlevélre!

Hetek óta nem sikerült semmit írnom a blogra és nem is tudom, hogy mikor lesz újra folytatás. Részben annak is van benne szerepe, hogy mostanában több munkám volt és kevesebb szabadidőm. De messze nem csak a szokásos elfoglaltsági tényezőről van szó, amiről már sokat írtam a blogon.

Már tizenkét éves a blogom
Részletekért katt a képre
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Már annak is több hete, hogy a blog elmúlt 13 éves. Akartam írni róla, de a korábbi hasonló írások után nem nagyon ment. Csak annyi friss statisztikát tudtam volna hozzáfűzni, hogy az elmúlt 1 évben megint sikerült 363 órát töltenem 161 bejegyzés megírásával, amit nagyjából 60 ezren olvastatok. De aztán ez az írás sem jelent meg, ahogy sok másik sem.

Ahogyan már több írásomban emlegettem, egyre kevésbé tudom, hogy merre, hogyan tovább a bloggal, mi értelme folytatnom.

Többen mondták, hogy tartsak alkotói szünetet, hogy kitaláljam. Kevés dolgot utálok jobban a tétlenségnél, úgyhogy nem akartam szünetet tartani, de mivel a folytatás sem megy egy ideje, így, mégis csak szünet lett belőle, bármennyire nem akartam is.

Most, hogy már hetek óta tart, azt hiszem, kijelenthetjük, hogy egy darabig nem lesz folytatás. Aztán meglátjuk, hogyan tovább.

Írjátok meg a véleményeteket a blogról!
Részletekért katt a képre!

Az idén alig több mint fél év alatt is már (pont egyel) több bejegyzést tettem ki, mint tavaly egész évben. Nem mintha ez számítana, hiszen nem számháború.

Továbbra is várom a blog jövőjével kapcsolatos visszajelzéseiteket, hátha segítenek eldönteni, hogyan, merre tovább, ha a szünet egyszer véget ér majd.

Szerintetek hogyan kéne folytatnom a blogot? Írjátok meg a blog kérdőívében!

Hogy biztosan ne maradjatok le a folytatásról, iratkozzatok fel a blog hírlevelére!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!