Máté Bence kiállítás a hét végéig Budapesten

Máté Bence kiállítása a Bazilika előtt
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

A hét végéig (valójában április 1-én, hétfőig) még látogatható Máté Bence rendkívül látványos természetfotó kiállítása a Bazilika előtti Szent István téren. Különleges látvány, mindenkinek érdemes megnéznie!

Sokszor foglalkoztam már a blogon Máté Bence természetfotós munkásságával – valószínűleg fogok még a jövőben is. Ezúttal egy nem mindennapi fotókiállítást szervezett a Bazilika elé. Különleges háttér világítású megoldásával közel hétszáz fotója került változó méretekben kiállításra. Ezeken világszerte tett utazásai során készült fotóit mutatja be 0-24 órában látogatható ingyenes kiállításán a nagyközönségnek.

Máté Bence kiállítása a Bazilika előtt
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Országjáró turné
A budapesti kiállításról sajnos csak az utolsó napokban sikerült írnom a blogon, de a kiállítás hamarosan országjáró turnéra indul. Aki esetleg most márciusban Budapesten lemarad róla, az az áprilisi debreceni állomás után Gödlöllőn megnézheti, de Keszthely, Szeged, Győr és Miskolc is szerepel a kiállítás helyszínei között és szervezés alatt áll, hogy júniusban Egerbe is ellátogasson a kiállítás.

Máté Bence kiállítása a Bazilika előtt
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Nem csak kiállít, elő is ad
Bence nem csak kiállításával járja az országot, hanem előadásokat is szervez a kiállítás valamennyi helyszínén. Vértelen vadászat című előadás sorozatán izgalmas és érdekes kalandjairól mesél, amik legalább olyan érdekesnek igérkeznek, mint a fotói, hiszen azok történetét és az elkészítésükig vezető  gyakran igen kalandos történeteket meséli ei. Aki még nem hallotta Máté Bencét munkájáról mesélni, az feltétlenül nézze meg a Láthatatlan madárfotós és a Természet magyar fotósai című dokumentumfilmeket, illetve a Naturart természetfotó fesztiválon pár éve tartott előadásának felvétele is megtalálható a blogom írásai között. Akárcsak a kiállítás esetében, az előadásra is igaz, hogy ha a vasárnapi budapesti előadásról lemaradtál (ugyanis már minden jegy elkelt), akkor Gödöllőn, vagy a többi vidéki helyszín valamelyikén még bepótolhatod az élményt!

Az országjáró kiállítás és előadás sorozatról további információ a kiállítás weboldalán.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!