Sikeres volt a Fortepan közösségi gyűjtése

Fortepan-490000Ft-donation-montage

Meglett a szükséges támogatás

Mindössze két héttel azután, hogy meghirdették közösségi forrás gyűjtő akciójukat az oldal továbbfejlesztésének támogatásához, amiről én is írtam itt a blogon, már meg is lett a szükséges pénz.

A Fortepan tehát hamarosan megújulhat és mégtöbb, mégújabb lehetőséget kínálhat majd a feltöltött képek böngészésére, keresésükre és az egyre hatalmasabbra növő archívum minél részletesebben kereshetővé tételéhez ezentúl majd te is hozzájárulhatsz majd.

Természetesen a támogatásokat továbbra is szívese fogadják, hiszen egy ekkora archívum feldolgozásánál mindig lesznek további költségek, amikhez minden egyes fillér jól jön, remélhetőleg azóta és továbbra is érkeznek az adományok.

Mint a Fortepan Blogján írják:

“Most már biztos, hogy a Fortepan a jövő év elején megújul. Elkezdődhet az online közösségi kulcsszavazás, ami minden eddigi vállalkozásunknál nagyobb lutri. Nem tudjuk még, hány olvasónk érez majd kedvet az idegőrlőnek tűnő sziszifuszi munkához, de bízunk benne, hogy sokan lesznek majd, akik szeretnék saját tudásukat, egyéni ismeretüket is megosztani az immár közkinccsé vált fényképek mellett. Amint elkészülünk a szakmai és technikai háttérrel, jelentkezünk és karácsony este a fa alá tesszük a megújult Fortepant.”

Forrásmegjelolés: Az illusztrációként használt montázs hátteréhez a Fortepan Archívumban található képekből válogattam.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!