Hétfőig lehet még nevezni

Kattints a képre a játékszabályokért!

Elindítottam a blog timeline pályázatának közönségszavazását, de húsvét hétfőn (április 9) éjfélig még lehet újabb alkotásokkal pályázni az értékes könyvnyereményekért.

Egy kicsit kevésnek tartom az érdeklődést a nyereményjáték iránt, pedig úgy érzem, a Scolar Kiadó által felajánlott értékes szakkönyvekért megéri nevezni. Mégis nagyon kevesen küldtek be eddig pályaműveket.

Remélem, hogy a közönségszavazás elindításával és az eddig beérkezett pályázatok közzététele ösztönzőleg hat, és inspirál, hogy ha még nem neveztél, akkor most megtedd. Szeretnék minél több nyereményt kiosztani, de ehhez minél több nevezőre van szükség, hogy igazán értelmessé váljon az ajándékok osztogatása.

Nevezés
A korábban ismertetett kiírásnak megfelelő pályaművekkel április 9-én éjfélig lehet és érdemes is minél többen nevezni.

Elindult a nyereményjáték közönségszavazása!

Közönségszavazás
A szavazás mostantól él, mindenki gyűjtheti a lájkokat. Lehet voksolni – na és persze ismerősöket erre buzdítani – hogy az általad beküldött, vagy a neked tetsző pályamű kapja a legtöbb lájkot.A közönségszavazáson legtöbb lájkot gyűjtő pályamű garantáltan nyer egyet a Scolar Kiadó fotós szakkönyv sorozatából. Ha holtverseny alakulna ki, vagy úgy érzem, hogy a köz nem azt a művet díjazza, ami szerintem a legjobban megérdemli, akkor további díjakat osztok ki.

Nyeremények
Bár egyelőre a pályázatok száma nem igazán indokolja, de feltett szándékom minél többet kiosztani a rendelkezésre álló szakkönyvek közül. Remélem, hogy most a hajrában megjön mindenkinek a kedve a részvételhez, és minél több alkotás érdemel majd valamilyen különdíjat.

Te miért nem pályáztál még?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!