Kihirdették a Goldenblog 2013 végeredményét

Fotó: Szafi/Instagram

Fotó: Szafi/Instagram

Tegnap este nagyszabású díjátadó partit rendezett a HVG, ahol bejelentették a 2013-as Goldenblog eddig még nem ismert eredményeit. A Biznisz kategória szakmai zsűrije úgy döntött, hogy a Biznisz kategóriában kilencedik helyre sorolja a blogom, közvetlenül a Webisztán elé. Öröm az ürömben, hogy a közönségszavazás egy kicsit jobb helyre sorolt. Viszont így sajnos a 3D nyomtatóval készült Goldenblog djí nem kerül majd a falamra.

GoldenblogKulondij-HVGkonyvek-HVGpress-VolgyiAttilaFotoriporterKárpótollásként viszont nyertem egy különdíjat, ami lehet, hogy nem csak az én falamra fog majd kikerülni, hanem általa a blogom a te könyvespolcodra is.
A Goldenblog egyik különdíja ugyanis a HVG Könyvek és a HVG Press kft felajánlása, hogy a blogomból segítenek könyvet szerkeszteni és azt nyomtatott formában kiadni. Ez egyelőre csak egy lehetőség, így még nem tudni, hogy pontosan mikor és milyen formában kerül majd megvalósításra, de mindenképpen beszámolok majd róla.

Külön Fotóblog kategória idén nem volt, ezért a fotós blogok a meglehetősen vegyes Pop-Art címszó alatt versenyeztek egymással, ahol a zsűri válogatásában is volt szinte minden, irodalom, festészet, humor, képregény, humor videó. A zsűri top tizes mezőny utolsó két helyére szorulva a korábbi Fotóblog kategória győztes Spottr és a Fotó-történet blog képviselte a fotográfiát. Számomra meglepő az eredmény, mert én valami egészen másra számtottam, de a zsűri így döntött.

A többi kategória helyezettjeivel viszont nem foglalkozom itt a blogon, a teljes eredmény lista a Goldenblog oldalán elolvasható. Csak egy különdíjast emelnék ki, egyrészt mert én magam is kedvelem az Arc nélküli manus blogját (meg főleg a YouTube csatornáját), másrészt pedig mert végtelenül lesújtott, hogy a videóblog rajzolt főszereplője Simon nem jött el átvenni a díjat, így lefényképezni sem tudtam.

A nyerteseknek, helyezetteknek, jelölteknek és minden résztvevőnek gratulálok. Az olvasóknak, nézőknek, hallgatóknak minden bloghoz jó szórakozást kívánok és köszönöm azoknak, akik rám szavaztak akár a közönségszavazáson, akár a zsűriben ülve!

Biznisz Kategória:

Pop-Art kategória:

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!