Debreczeni Zita fotói már nem csak a Borsban

Fotó: Debreczeni Zita
BritishVogue-Ssamaryll-dress-photoZitaDebreczeni

Kép a British Vogue-ba
Fotó: Debreczeni Zita

A modellből lett fotós Debreczeni Zita által készített képek már nem csak a magyar lapokban jelennek meg, hanem az angol Vogue-ba is bekerült az egyik.

Mint a Bors és nyomán az Index Velvet is megírta ma, Horváth Barbara divattervező, a Ssamaryll márka megálmodója kérte fel Zitát, hogy készítse el a brit lapban megjelenő képet, amit a Facebookon ő maga és Zita is büszkén megosztott.

Mindkét lap említi, hogy Zita profi modell karrierje után annak ellenére, hogy belekóstolt a divatfotózásba is, inkább a babafotózással foglalkozik.
A fotós Zita mindkét lapban megszólal és talán a körülötte kialakult korábbi botránytól nem függetlenül úgy fogalmaz,

“Úgy gon­dolom, nagyon sokat kell tanulnom erről a szakmáról, vannak technikák, amelyek még idegenek számomra. Addig nem is ejtem ki a számon, hogy fotográfus vagyok, amíg nem lesz diploma a kezemben.[…] Egyelőre mindössze egy olyan embernek gondolom magam, aki szeret fényképezni – tette hozzá az egykori modell, aki egyébként a Budapesti Kommunikációs Főiskola fotográfia szakára jár, és fél éve van még ahhoz, hogy hivatalosan is diplomás fotográfusnak mondhassa magát.”

Debreczeni Zita

Werkfotó: Debreczeni Zita

Sajnos a British Vogue oldalán nem találni említést róla. Ha tudod, hogy melyik számban volt/lesz látható, kérlek írd meg! Ha esetleg a kezedbe kerül, fényképezd le az újságot, hogy megnézhessük, hogyan fest a kép megjelenésre betördelve!

Kiegészítés: A fotózásról Zita egy Instagram fotót is feltöltött a Facebook oldalára. A kép alá azt írta, hogy “Életem egyik legfontosabb munkája ;)”

Readers Comments (4)

 1. Hubay József 2014.07.24. @ 02:46

  a 3 éves fiam csinál ilyen képeket, csak még nem tartja egyenesen a gépet, ezért utólag vissza kell forgatni. Zita semmivel sincs előrébb, mint évekkel ezelőtt. Volt pénze a legdrágább gépre (1DMknemtommennyi) és nyomja, mint süket a csengőt. Van retusőre, aki próbál várat építeni a szarból. És hihetetlen, hogy ez még mindig megy neki.
  Az oldalán semmilyen kritikát nem fogad el és kitilt mindenkit, aki szólni mer. (engem pl. 🙂

  Attila utálom a blogodat, egy óránál kevesebb idő alatt sosem tudok innen szabadulni, pedig dolgoznom kellene inkább. Hogy a ‘csába’ van időd ilyen igényes blogot csinálni?!

  • fel se tűnt, hogy két hete nem írtam semmit?
   ,-PPP

   • Hubay József 2014.07.24. @ 02:56

    Eh, a meló és a facebookozás mellett nem tudlak rendszeresen követni, de a fb is idehoz sokszor valamilyen téma miatt. De ott meg hiába követlek, mióta levette a megjelenítések számát Zuckerberg, nem láttalak hónapok óta szerintem…
    (gondolom, pólózol és nem érsz rá.
    ..)

    • és nem ismered a Zuckerberg gépezetet. a blog FB oldalán a liked gombra kattintva van egy olyan opció, hogy mindenről értesítsen, ha ezt beállítod, akkor elvben mindent látni fogsz….egyébként meg van hírlevél is, amire a jobb oldalon tudsz feliratkozni
     ,-))

     és nem munka miatt nem frissül a blog már egy ideje, összetettebb okai vannak

Comments are closed.