Fotós botrány Debreczeni Zita körül

Cosmopolitan Bikini Show

Zita a fényképezőgép másik végén
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Határozottan bulvár téma, de érdemes elolvasni, mert nem nagyon van mit hozzátenni….de van mit hozzátenni, viszont azt hozzáteszem külön, ez meg álljon csak itt magában, véleményezni meg a kommentek közt lehet.

“Nemrég egy magazin bemutatta Debreczeni Zita sajtófotónak szánt alkotásait, amelyek – egy, a lapban nyilatkozó elismert fotós szerint – nem közelítették meg azt a minőséget, amelyeket a sajtófotóktól elvárhatunk. Mivel Zita egy ideje már fotósként emlegeti magát, és számos fórumon beszámolt már szakmai fejlődőséről és fotós sikereiről, a Cool Live műsora megadta számára a lehetőséget, hogy tisztázhassa magát.

A Cool műsorvezetője, Müller Attila néhány egyszerű szakmai kérdést próbált feltenni Zitának a fotózásról, amelyek olyan témaköröket érintettek, amelyek MINDEN kezdő fotós számára a nélkülözhetetlen ismeretanyagokat képezik le. Debreczeni Zita azonban a kérdések hallatán megdöbbent, majd hárított. Értékelhető választ végül egyetlen kérdésre sem adott, ami azért is különös, hiszen a Bajkeverők egykori sztárja – ahogy ő mondta: “egy fotós-talpalót” is elvégzett a cél érdekében.

– Nem értek a fényekhez, és különben is még sokat kell tanulnom! – közölte felháborodottan Zita a Cool élő adásában.

Müller Attila szívesen meghallgatta volna Zitát arról is, hogy mi az, amit viszont sikerült elsajátítania a fényképész-tanulmányai során, de ő inkább a távozást választotta: Debreczeni Zita az adásidő vége előtt sírva hagyta el a Cool stúdióját. Ha ő nem is, a Cool Live következő vendége, Dopeman viszont kommentálta a pár perccel korábban történteket:
– Csak így el lehet rohanni. Ezért? Még én is tudom mi az a fehéregyensúly! – harsogta a rapper, majd mérgében még sapkáját is a földhöz csapta.” – forrás: Cool TV

Azóta megtudtuk, hogy Dammak Jázmin védi Debreczeni Zitát az én véleményem pedig egy külön írásban olvasható: Mennyire profi fotós Debreczeni Zita?

 További fejlemények Debreczeni Zita fotós karrierjéről.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!