Justin Bieber elvette egy paparazzo kártyáját

Hugo Correia/Reuters

Fotó: Hugo Correia/Reuters

A tinisztár népszerűsége töretlen, ami miatt a paparazzók érdeklődésének is középpontjában áll. Justin Bieber ezúttal testőreivel vetette el egy fotós fényképezőgépét, de végül csak a memóriakártyát tartotta meg.

Mint az Fstoppers a TMZ nyomán beszámol róla, Bieber nem örült neki, hogy fényképezték, ezért testőreit ráuszította a fotósra, hogy “vegyétek el a gépét!” Ezután a paparazzo könyörögni kezdett, hogy munkaeszközét visszakapja. Még azt is megigérte, hogy törli a képeket, de a tinisztár nem bízott a szép szóban, így a memóriakártyát megtartotta.
Biebernek nem ez az első összetűzése fotósokkal, nemrég egy mobiltelefonból törölte a róla készült képeket, korábban pedig halálos gázolás áldozata lett egy fotós, aki őt akarta lefényképezni.

A TMZ hangfelvétele a történtekről:

Bár népszerű dolog utálni a paparazzi műfajt és annak művelőit, az angol oldalak kommentelői most úgy látszik, hogy inkább a fotós mellé állnak. Többen azt írják, hogy ez közönséges rablás, mivel semmi joga nincs más fényképezőgépét elvenni és még ha magán területen fotózzák is csak a távozásra szólíthatná fel a fotóst, de a tulajdonához nem nyúlhatna. Pedig ez az eljárás nagyon is gyakori a sztárokat kísérő testőröknél – sőt a pletykák szerint előszeretettel törik össze a fényképezőgépeket is, ha nincsenek a rongálásra szemtanúk.
Éppen ezért állítólag egyre nagyobb divat a paparazzók körében ilyen és hasonló helyzetekben wifis megoldások használata, hogy mire a testőrök reagálni tudnak, már ne csak a kártyán legyenek meg a képek, így jobb esetben, ha anyagi kárt is okoznak a fotósnak, van rá némi esély, hogy legalább a kép megmarad és kis szerencsével, akár fedezheti is az elszenvedett veszteséget. Ez persze csak az igazán “értékes hírességek” és főleg szerencsés helyzetben sikerül.

Te mit gondolsz Bieber megoldásáról?