Justin Bieber elvette egy paparazzo kártyáját

Hugo Correia/Reuters

Fotó: Hugo Correia/Reuters

A tinisztár népszerűsége töretlen, ami miatt a paparazzók érdeklődésének is középpontjában áll. Justin Bieber ezúttal testőreivel vetette el egy fotós fényképezőgépét, de végül csak a memóriakártyát tartotta meg.

Mint az Fstoppers a TMZ nyomán beszámol róla, Bieber nem örült neki, hogy fényképezték, ezért testőreit ráuszította a fotósra, hogy “vegyétek el a gépét!” Ezután a paparazzo könyörögni kezdett, hogy munkaeszközét visszakapja. Még azt is megigérte, hogy törli a képeket, de a tinisztár nem bízott a szép szóban, így a memóriakártyát megtartotta.
Biebernek nem ez az első összetűzése fotósokkal, nemrég egy mobiltelefonból törölte a róla készült képeket, korábban pedig halálos gázolás áldozata lett egy fotós, aki őt akarta lefényképezni.

A TMZ hangfelvétele a történtekről:

Bár népszerű dolog utálni a paparazzi műfajt és annak művelőit, az angol oldalak kommentelői most úgy látszik, hogy inkább a fotós mellé állnak. Többen azt írják, hogy ez közönséges rablás, mivel semmi joga nincs más fényképezőgépét elvenni és még ha magán területen fotózzák is csak a távozásra szólíthatná fel a fotóst, de a tulajdonához nem nyúlhatna. Pedig ez az eljárás nagyon is gyakori a sztárokat kísérő testőröknél – sőt a pletykák szerint előszeretettel törik össze a fényképezőgépeket is, ha nincsenek a rongálásra szemtanúk.
Éppen ezért állítólag egyre nagyobb divat a paparazzók körében ilyen és hasonló helyzetekben wifis megoldások használata, hogy mire a testőrök reagálni tudnak, már ne csak a kártyán legyenek meg a képek, így jobb esetben, ha anyagi kárt is okoznak a fotósnak, van rá némi esély, hogy legalább a kép megmarad és kis szerencsével, akár fedezheti is az elszenvedett veszteséget. Ez persze csak az igazán “értékes hírességek” és főleg szerencsés helyzetben sikerül.

Te mit gondolsz Bieber megoldásáról?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!