Újraindították Bolt fényképezőgép aukcióját

Aukcióért katt a képre!

Napokkal az eredeti aukció lezárása előtt egyszercsak formai kifogások miatt törölte az Ebay az árverést. A dolgon főleg a jótékonysági kezdeményezés kedvezményezettjei veszítenek – viszont valaki lehet, hogy olcsóbban juthat majd egy értékes relikviához.

Pár napja több más oldallal együtt én is megírtam, hogy elárverezik az Olimpián Usain Bolt által használt Nikon D4-et. Mint a PetaPixel az éjjel megírtata, szabályzattól eltérő árverés miatt az Ebay azonban törölte az eredeti aukciót. Az ötletgazda Jimmy Wixtröm azóta feltette egy új aukcióként, de elvesztek a korábbi licitek is, meg a média által a kezdeményezésre fordított figyelem is.
Mikor törölték az eredetileg feltöltött aukciót, már $11000 felett járt. Az újra feltöltött árverés most $5000 körül jár. Mindenki kíváncsian várja, hogy mennyi pénzt szerez majd a Svéd Rákellenes Társaság és Bolt jamaikai oktatási alapítványának.

Te hogyan hasznosítanád a gépet, ha neked sikerülne megvenni?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!