XMS iPhone tokom lett

Én is ott voltam tegnap az új XMS bolt megnyitóján. Ajándék iPhone tokom lett – Canon nyakbaakasztóm nem. De azért jó volt.

Kicsit talán késve érkeztem, hiszen voltak akik orákkal a meghirdetett nyitás előtt már ott szobroztak (és fotózkodtak Handrással). Bár a hírek szerint azért sorba csak nem sokkal a nyitás előtt verődtek az emberek. A fotózást nem vittem túlzásba, inkább társasági eseményként éltem meg, beszélgettem arra járó ismerősökkel, Handrással, megnéztem milyen a VIP egy Handras féle megnyitó partin, és aztán mentem tovább dolgozni, de ez más téma. Többen is fotóztak és videóztak az eseményen, biztos lesznek remek képek, és a videót is kíváncsian várom.

Egyébként a tokot is egy sorban álló ismerőstől kaptam, akinek kettő is jutott. A Canon hosztesszeket meg későn jutott eszünkbe megkérdezni, hogy maradt-e még kulcstartójuk. Sebaj, nem a repi ajándékok miatt mentem.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!