Egy eredeti ötlet, hamis iPhone teszt

Az Index Videó csapatának újabb zseniális ötlete született, elmentek átverős hamis iPhone-t venni és gyorsan tesztelték is, hogy mire képes a ketyere. Érdemes megnézni, tanulságos….bár aki bedőlne neki, az lehet, hogy ezután is be fog.

Mivel a nyári szünet miatt mindenki mással együtt kitiltattak a Parlamentből, az Index Videó stábja újabb témát keresett. Vettek egy hamis iPhone-t a Váci utcában és tesztelték is. Ahogy mondani szokás a témáa az utcán hever, ők csak lehajoltak érte, de szerintem zseniális ötlet volt.

Mikor még a kereskedelemben dolgoztam, hozzám is jöttek be vásárlók mindenféle gagyi cuccal, amiket rájuk sóztak. Az emberi lelemény majdnem olyan korlátlan, mint a hiszékenység. De erről nem a kínai ipar tehet, ők csak azt gyártják, amire igény van. Ahogy a teszt végén is írja az Index szerzője, ahonnan ezek a kacatok eredetileg származnak, ott még tudod, hogy mit veszel…

Neked milyen kacatot sikerült megvenned, amiről kiderült, hogy nem is az, aminek vetted?

via Handras

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!