Két héttel tovább látható a Sajtófotó Kiállítás

30th Hungarian Press Photo Exhibition

Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Jó hír érkezett, ha a hétvégi bejelentésem kései felismerésként ért, hogy nem láthatod már a Sajtófotó Kiállítást. A nagy érdeklődésre, és a történelmi évfordulóra való tekintettel két héttel meghosszabbították a Nemzeti Múzeum  rendezett kiállítást.

Most érkezett a hír, hogy a szervezők május 20-ig meghosszabbították a kiállítást. Ha a most hétvégére tervezett kiállításbontásig még nem sikerült megnézned a 2011-es év legjobb fotóiból készült tárlatot, és a 30 éves időszakra visszatekintő kísérő kiállítást, most újabb két hét áll rendelkezésedre, hogy pótold.
A sajtófotó kiállítás így egy napon zár majd a magyar aluminiumgyártás történetét és az ettől örökre elválaszthatatlanná vált vörösiszap katasztrófát bemutató Stiller Ákos kiállítással.

A hosszabbításnak köszönhetően a sajtófotó kiállítás május 18-án a Múzeumok Világnapján és május 19-20-án a Múzeumok Majálisán nem csak látogatható lesz, de a kiállítás harmincadik évfordulójára való tekintettel ezeken a napokon a belépők árából 30% kedvezményt adnak a szervezők, és a Nemzeti Múzeum.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!