Hajdú D. András az év fotóriportere

Bővebben a kiállításról – katt a képre!

Az év fotóriportere címmel nyílik ma kiállítás Hajdú D. András munkáiból a Mai Manó házban. Egy kiállítás, amit feltétlenül érdemes megnézni.

Sajnos a megnyitóra nem tudok elmenni, pedig izgalmasan hangzik, hogy az Origo fotósának Év fotóriportere kiállítását az előző év fotóriportere, Stiller Ákos, a HVG fotóriportere nyitja meg. A kiállítás kurátora pedig Bánkuti András, a HVG korábbi képszerkesztője.
Persze nincs ebben semmi különös, hisz jóban vagyunk mindannyian, és a konkurencia harc sem olyan véresen dúl, hogy a kollégák ne tudnának akár ilyen komoly szakmai dolgokban is remekül együttműködni – csak nem mindig és mindenkinek triviális, ezért is érdekes és fontos ezt hangsúlyozni szerintem.

Biztos vagyok benne, hogy a Magyar Sajtófotó Kiállítás múltheti megnyitója (amiről sokminden más mellett szintén nem volt még időm írni) után ez lesz az év második legkomolyabb szakmai találkozója. Biztos vagyok benne – legalábbis remélem – hogy akik épp nem dolgoznak (mint én is), azok ott lesznek a szakmából a megnyitón, ami újabb érdekes szakmai találkozó lesz.

Video a megnyitóról
Remek szokásához híven a FotoKlikk ezúttal is ott volt és videóra vette a megnyitót, hogy megnézhessük mindazok, akik nem tudtunk ott lenni, ne hagyd ki!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!