Elszállt a CPS nemzetközi rendszere

Nemrég vált elérhetővé Magyaországon is a CPS tagság, most pedig arról tájékoztat a Canon, hogy némi zűr támadt a rendszerben.

Akik mostanában próbálták felszerelésüket újabb eszközök regisztrálásával kiegészíteni, azok azt tapasztalhatták, hogy minden korábban már regisztrált holmijuk adata eltünt a rendszerből. A Canon nemrég értesítette róla a profi fotósok számára létrehozott CPS tagjait, hogy a problémáról tudnak, és már dolgoznak a hiba javításán. Addig is azt kérik, hogy senki ne frissítse a CPS rendszerben tárolt eszközeinek listáját, vagy egyéb adatait, míg a helyreállítással végeznek.
A jelek szerint a hiba elhárítása közben továbbra is elérhető az új tagok regisztrációja, így ha a szolgáltatás tagság Magyarországra történő kiterjesztése óta még nem regisztráltad magad és felszerelésed, azt továbbra is zavartalanul megteheted a CPS weboldalán.

Te már regisztráltl már a CPS rendszerbe?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!