Elszállt a CPS nemzetközi rendszere

Nemrég vált elérhetővé Magyaországon is a CPS tagság, most pedig arról tájékoztat a Canon, hogy némi zűr támadt a rendszerben.

Akik mostanában próbálták felszerelésüket újabb eszközök regisztrálásával kiegészíteni, azok azt tapasztalhatták, hogy minden korábban már regisztrált holmijuk adata eltünt a rendszerből. A Canon nemrég értesítette róla a profi fotósok számára létrehozott CPS tagjait, hogy a problémáról tudnak, és már dolgoznak a hiba javításán. Addig is azt kérik, hogy senki ne frissítse a CPS rendszerben tárolt eszközeinek listáját, vagy egyéb adatait, míg a helyreállítással végeznek.
A jelek szerint a hiba elhárítása közben továbbra is elérhető az új tagok regisztrációja, így ha a szolgáltatás tagság Magyarországra történő kiterjesztése óta még nem regisztráltad magad és felszerelésed, azt továbbra is zavartalanul megteheted a CPS weboldalán.

Te már regisztráltl már a CPS rendszerbe?

Readers Comments (3)

  1. Én már meg is kaptam a tagsági kártyámat. (Arra kíváncsi leszek, hogy esetleg az 1DX a tagok számára hamarabb elérhető lesz-e, bár ez csak a canonrumors-on megjelent pletyka. Mindenesetre hamarosan választ kapok, ezt ígérte a Canon.)

    • szerintem nem lesz hamarabb elérhető, még a tiédnél komolyabb cégek (bocs) sem tudják, hogy mikor és hogyan kapják meg az 1DX-eket…

      • Jó, én csak szabadon úszkálok, nem vagyok pl. Reuters. 🙂 A legutóbbi információim szerint a június 15 körüli napokban érkezik a váz, elő van rendelve.

Comments are closed.