Bruce Willis forgatás Budapesten

Humoros montázs Bruce Willisről
Mém készítője ismeretlen

A közlekedést felforgatta Bruce Willis új filmjének forgatása, nem csak a paparazzik reménykednek, hogy láthatják a sztárt, de a színész sehol sincsen…

Bár a hírekben olyan messzemenő következtetések is elhangzanak, hogy “mi sem bizonyítja jobban, hogy Bruce Willis itt van Budapesten, mint hogy a forgatása miatt a fél várost lezárták”, valójában még vagy egy hétig a környéken az országban se jár a színész. A forgatási munkálatok hétfőn elkezdődtek, de a sztár csak később csatlakozik a nélküle dolgozó stábhoz.

Persze már sorra születnek a sztárról szóló viccek, hogy azért itt forgatja a Die Hard ötödik részét, mert Magyarországon legdrágább az élet, és készülnek az olyan vicces képek is, mint ami itt látható.

Minden esetre nagy a Bruce Willis láz, a lapok tele vannak az útlezárások és persze a forgatás egyéb részleteinek híreivel, és hamarosan bizony gyűlnek a paparazzik is (akiket persze nem is így hívnak helyesen). A Nagyítás és az Origofoto pedig hasonló izgalommal várja, vajon kié lesz majd az első budapesti kép Bruce Willisről.
Addig, míg a sztár megérkezik, a HVG olvasói képeket közöl a forgatásról, amiket Silcucc tumblr oldaláról szereztek – és nagyon helyesen a forrást is megjelölték.

Te merre láttál paparazzikat – vagy épp világsztárokat?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!