Keress kincset az Adobe-al

Ma van az Adobe nagy megjelenése, ennek apropóján egy online “kincskereső” játékot hirdettek. A játék három szerencsés résztvevője ingyenes Creative Cloud tagságot nyerhet, legyen tiéd az egyik!

A nagy online bejelentésig már csak alig több, mint egy óra van hátra, az Interneten pedig már olvasható a bejelentés lényegét tartalmazó közlemény. Az újdonságok népszerűsítésére viszont kitaláltak az Adobe kreatívjai egy játékot, amivel te is nyerhetsz.

A játék kírása
A 3 órás webes kincsvadászathoz világszerte lehet csatlakozni 12 és 3 óra között (csendes-óceáni idő szerint), azaz helyi idő szerint este 7 és 10 között. Bárki részt vehet a játékban, aki internetkapcsolattal rendelkezik (kivéve a kubai, iráni, észak-koreai, szudáni és szíriai felhasználókat), az alábbi feltételeknek megfelelően, csak keresse fel a játék weboldalát.

A játék menete a következő:

  • A játékosok online regisztrálnak a játék webhelyén
  • A regisztrációt megerősítő e-mail megérkezésétől kezdve kapnak nyomravezető jeleket.
  • A nyomok április 23-án déltől (csendes-óceáni idő szerint), azaz helyi idő szerint reggel 9-től lesznek elérhetőek, és 6 webes helyszínre vezetik el a játékosokat.
  • A játékosok megadják az összegyűjtött nyomokat az utolsó állomáson, az Acrobat.com webhelyen található űrlapon, amely helyi idő szerint 11.55-től lesz elérhető.
  • Az első 3 helyes megfejtő egyéves Creative Cloud-tagságot nyer

A Creative Layer blog következő bejegyzése további részleteket tartalmaz az online kincsvadászatról (és a San Francisco-i eseményről is): http://adobe.ly/CreateHunt. További információk és regisztráció.

Te mit gondolsz az ilyen nyereményjátékokról, és az Adobe újdonságairól?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!