Keress kincset az Adobe-al

Ma van az Adobe nagy megjelenése, ennek apropóján egy online “kincskereső” játékot hirdettek. A játék három szerencsés résztvevője ingyenes Creative Cloud tagságot nyerhet, legyen tiéd az egyik!

A nagy online bejelentésig már csak alig több, mint egy óra van hátra, az Interneten pedig már olvasható a bejelentés lényegét tartalmazó közlemény. Az újdonságok népszerűsítésére viszont kitaláltak az Adobe kreatívjai egy játékot, amivel te is nyerhetsz.

A játék kírása
A 3 órás webes kincsvadászathoz világszerte lehet csatlakozni 12 és 3 óra között (csendes-óceáni idő szerint), azaz helyi idő szerint este 7 és 10 között. Bárki részt vehet a játékban, aki internetkapcsolattal rendelkezik (kivéve a kubai, iráni, észak-koreai, szudáni és szíriai felhasználókat), az alábbi feltételeknek megfelelően, csak keresse fel a játék weboldalát.

A játék menete a következő:

  • A játékosok online regisztrálnak a játék webhelyén
  • A regisztrációt megerősítő e-mail megérkezésétől kezdve kapnak nyomravezető jeleket.
  • A nyomok április 23-án déltől (csendes-óceáni idő szerint), azaz helyi idő szerint reggel 9-től lesznek elérhetőek, és 6 webes helyszínre vezetik el a játékosokat.
  • A játékosok megadják az összegyűjtött nyomokat az utolsó állomáson, az Acrobat.com webhelyen található űrlapon, amely helyi idő szerint 11.55-től lesz elérhető.
  • Az első 3 helyes megfejtő egyéves Creative Cloud-tagságot nyer

A Creative Layer blog következő bejegyzése további részleteket tartalmaz az online kincsvadászatról (és a San Francisco-i eseményről is): http://adobe.ly/CreateHunt. További információk és regisztráció.

Te mit gondolsz az ilyen nyereményjátékokról, és az Adobe újdonságairól?