Bejelentetés: PhotoShop CS6 és Creative Cloud

Ma este mutatja be az Adobe az új PhotoShop CS6 szoftverét és vele együtt a teljesen újszerű megoldásokat ígérő Creative Cloudot.

A hivatalos online bejelentésre az Adobe honlapján, budapesti idő szerint ma este hét órakor kerül sor, de a korábbi titoktartás már érvényét veszítette, így ma reggel már megjelenhettek a témába vágó cikkek. Talán az egyszerű közleményeken túl valami érdekeset is megtudhatunk a további cikkekből.
Egy ideje én is tesztelem a CS6 bétáját, sőt egy hibáról már be is számoltam (remélem, a megjelenésig javítani fogják), azóta többel nem nagyon szembesültem, bár 1-2 észrevételem azért biztosan lesz majd, ha időm engedi megírni.

Frissülnek a próba verziók
Az új termék bejelentése egyúttal azt is jelenti, hogy frissülni fognak a cég weboldaláról letölthető próbaverziók, így ha te  – mint én is – gyakran ki szoktál csúszni a programok által kínált próbaidők korlátai közül, akkor jobb, ha még a bejelentés előtt gyorsan letöltöd a béta verziót, ha eddig nem tetted meg. Így a próba verzió bétáról véglegesre frissítése után valamivel hosszabb, mégis legális teszt időszak áll rendelkezésedre.

Téged milyen újítások hoznának leginkább lázba az új PhotoShop CS6-ban?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!