Adobe PhotoShop CS6 megjelenés

AdobeCS6-NDAcontractAdobe sajtótájékoztatón voltam tegnap, bemutatták a cég új PhotoShop csodáját, hogy miket tud, és nagy részét nem mesélhetem el….titoktartási szerződést írattak alá velem.

Az új PhotoShop minden eddiginél jobb lesz, mégtöbbet tud, még gyorsabban, stb. Úgy fest, mindez nem is csak reklám szöveg. Az áráról és megjelenés dátumáról nem mesélhetek….pedig ,-))

Mutattak és meséltek egy csomó érdekességet az új programcsomagról, amit most nem mesélek el. Részben a titoktartási szerződés miatt, részben mert nem érzem annyira a blog témájának a weboldalkészítő, dizájner és grafikai programok részleteit. Pedig szép és érdekes szakmák ezek is, csak nem fotózás.

Az Adobe PhotoShop CS6 béta verziója pár napja már kipróbálható, ingyen letölthető az Adobe Labs oldaláról sokan le is csaptak rá. Érdemes is, ha te használsz PhotoShopot. Én inkább a LightRoomot részesítem előnyben, a fotós munkához elég, sőt szerintem jobb is, ráadásul nem csak képet hamisítani nehezebb vele, de a legújabb verzió még az eddiginél is jóval olcsóbb. De majd én is kipróbálom az új PS-t.

Neked mik a tapasztalataid az új PhotoShop CS6 bétával?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!