Fájlméret hiba a PhotoShop CS6 bétában

Találtam egy hibát a  PhotoShop CS6 bétájában. Úgy fest, nekem nem szabad szoftverhez nyúlnom – vagy fel kéne csapnom béta tesztelőnek és pénzért csinálni.

Nem az Adobe az első cég, aminek a szoftverében hibát találtam, de alig hogy elkezdtem használni a PhotoShop CS6 béta verzióját, rögtön hibát találtam a programban. Persze pont erre van a béta tesztelés, hogy a hibák előjöjjenek, és orvosolni tudják még mielőtt a végleges program  megjelenne.

Fájl mentésekor beállíthatjuk a tömörítést, ami értelemszerűen befolyásolja a fájl méretet is.
Csakhogy hiába állítjuk be egy fájl méretét, akkor sem lesz olyan méretű  a fájl, mint szeretnénk, sőt a beállított méret környéken sem.

Egy időben hasonló probléma volt a LightRoom egyik (azt hiszem 3.0) verziójával is, pont ugyanígy a kimenő fájlméret meghatározásakor. Szerencsére a hibát akkor is orvosolták, és remélhetőleg a szoftver megjelenéséig most is javítani fogják majd, mert a munkám során erre gyakran szükség szokott lenni.

Te találtál már hibákat a PhotoShop CS6 bétában? Jelezted az Adobe-nak?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!