Bocs, most mennem kell Marslakókat nézni…

A fotót készítették a Marslakók

Ezzel “ráztam le” ma kora délután az egyik kollégát, aki jót nevetett rajta – pedig tényleg a Marslakók ment a tévében, és kíváncsi voltam/vagyok rá. Na nem az elszánt sorozatfüggőség miatt, hanem a szakmai kíváncsiság hajt.
De ha nem vigyázok, még úgy járok, mint az a barátom, akit sosem szabad Barátok közt idején hívni, mert olyankor kötelező sorozatnézés van. Bár azt állítja, már kigyógyult belőle…

Egyre többen kérdezik a véleményem a magyar televíziózás legújabb alkotásáról, hiszen az mégis csak a mai magyar sajtóról, médiáról, és a benne dolgozókról szó. Vagy mi a szösz….én meg még nem láttam eleget belőle, hogy eldöntsem, mit is gondoljak róla szakmailag.

Az Index legújabb cikke szerint egyre több néző gondolja úgy, hogy amit látott bőven elég hozzá, hogy tovább kapcsoljon, sőt már a Híradó miatt se kapcsoljon később vissza. Egy kolléga pedig egyenesen úgy kommentálta a cikket, hogy “Teljesen megdöbbentem ezen a cikken. Állítólag még létezik a köztévé. Mik vannak.”

Én azért (legalább szakmailag) kíváncsi vagyok a Marslakókra! Föld hívja a Marsot!

Akinek még nem keltettem fel az érdeklődését, megpróbálom felcsigázni. A délelőtt ismételt (gondolom tegnapi) rész alapján úgy tűnik, akár már ma este (így a 10. rész környékén) kiderülhet, hogy miért pont Marslakók lesz a szereplők új bulvár újságjának a címe. De a poént nem lövöm le, nagyon jó kis reklám poszt lesz majd belőle…

Te mit gondolsz a sorozatról?

Kiegészítés: a fotó alá szívesen odaírnám, hogy ki lőtte ezt a szimpatikus stábfotót, de ha már az MTVA nem tartotta fontosnak (ezt sem), akkor nekem megfelel így is a forrásmegjelölés. Elvégre lehet, hogy ezek tényleg a marsról jöttek.
Csak hogy szakmázzak is egy kicsit, tényleg nem futotta a produkciónak annyit megszervezni, hogy a szereplők mind a produkció fotósára nézzenek? Akkor legalább neki lenne egy normális csoportképe a produkció hivatalos sajtóanyagai között. Bár, ha úgyse kerül fel se a sorozat honlapjára, se az azon reklámozott Facebook oldalukra, akkor tényleg felesleges is jó képet csinálni…

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!