Győzike – tömegkedvencből közellenség?

Forrás: Internet

Egyre többet látom a neten a felháborodást a celebből bűnözővé vált Gáspár Győzővel kapcsolatban. A kritika jogos, de miért nem a lényeget kritizálják? Nem, nem a bulvár sajtót, hanem a közönséget, akik kíváncsiak rá.

Múlt heti ítélete miatt Győzikére lassan úgy fest, többen fújnak, mint ahányan előtte kedvelték. Ez persze így túlzás, mert a jelek szerint még mindig él Győzi celeb bája. Nem arra gondolok, hogy reality-t csinált a bíróságon, hanem arra, hogy még mindig el lehet vele adni az újságokat.

A bulvár sajtóban szinte mindegy, hogy valakit szeretnek vagy utálják. A lényeg, hogy ha az ő arca (vagy éppen a feneke) van a címlapon, akkor jobban fogy az újság. És te veszed meg, az átlag magyar, aki a képen szembe van vele állítva.
Érdekes, hogy a mellékelt, neten talált kép csupa olyat ró fel Gáspár Győzőnek, ami eddig is mind igaz volt rá, és tudta is mindenki. Mégse volt miatta akkora a felháborodás, hogy elkapcsold a tévét, ha ő volt benne, ne kattints a hírre, ha az ő neve van a címben. Sőt ezután se lesz ez másként. Ezután is meg fogod nézni a műsort, amiben szerepel, ezután is rákattintasz a róla szóló cikkekre, és ezután is hozzájárulsz majd, hogy ő munka nélkül gazdagodjon, általad és a fenti döntéseid által. Mert valójában szereted őt – vagy csak utálni szereted, de az neki is meg a bulvár sajtónak is egyre megy, amíg az érzelmeiddel támogatod a gépezetet.

Szerencsémre
Nekem soha nem kellett Győzit fényképeznem, pedig hosszabb-rövidebb ideig 1-2 bulvár lapnál is megfordultam. Mégse hozott össze vele soha a munka. Pedig ő azon kevés magyar celeb közé tartozik, akit legalább felismerek, ha szembe jön…