Újra Happy NEWs Year – BUÉK!

Fotó: Christopher Hawkins/Flickr

Ismét jó hírekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek! Az év vége mindig lehangoló, különösen most. De lehet jobb és lesz is!

Idén ugyanazzal a kettős jelentésű anglicizmussal kívánok boldog új évet, mint egy éve ilyenkor is. Akkor leírtam, hogy a remek mondatot Joe Bácsitól a videoblogger újságíró kollégától kölcsönöztem. Az ő blogja azóta megszűnt, a munkahelye szerencsére még nem. De nem volt a szakmában mindenki ilyen szerencsés az elmúlt évben, és ki tudja mit hoz a jövő év. Reméljük, hogy az előre sejthető rosszak mellett azért némi csupa jót is, főleg jó híreket.

Én eldöntöttem, hogy a jövő év már pedig jó lesz. És ahogy Harry Ford mondta annak idején:

“Akár azt gondolod, hogy sikerülni fog valami, akár azt gondolod, hogy nem sikerül, biztos, hogy igazad lesz!”

Úgyhogy inkább pozitívan, mint negatívan az újévben, és csak jobb jöhet!

Én most ugyanúgy Christopher Hawkins fotóját használom illusztrációként, mint tavaly – igaz most egy másikat. Viszont kezd kifogyni az ilyen képekből, úgyhogy vagy neki kéne lassan újakat csinálnia, vagy nekem valami hasonlót, hogy ne az övét használjam minden újévkor.
Reméljük, az új év fotókban, látványban és a blog életében is hoz majd egy csomó (remélhetőleg csupa pozitív, és mindenkinek tetsző) újítást, és főleg szép és jó dolgokat mindenkinek!

Boldog új évet kívánok!

És ne feledjétek, hogy az év minddenképpen jól indul, mert 2012. január 1-én 10:10-től az m1-en Vad Magyarország, utána pedig 15:00-tól a Spektrumon a Láthatatlan Madárfotós.

Te merre és hogyan szilveszterezel?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!