Segíts te is megtalálni a fotóalanyokat!

Fotó: Patricia Judit Barko/Facebook

Fotó: Patricia Judit Barko/Facebook

Egy járókelő véletlenül meglepő pillanat szemtanúja lett, amit sikerült megörökítenie is, és most keresi a képen szereplőket, hogy örömet szerezzen nekik fotójával. Segíts te is benne!

In hungarian:
“Kérlek, segíts!!! Ezt a képet Chesterben készítettem november 11-én. Szeretnék mindenkit megkérni, hogy ossza meg a kpet a Facebook falán, így egy nap megtalálhatja a pár. Kérlek segíts, hogy a kép utat találhasson haza. Nagyon szépen köszönöm!”

Angolul:
“Please help !!! I took this picture in Chester on the 11th of Nov. I would like to ask everyone, to share this picture back on your own page, so one day it might be found by this couple. Please help this picture to find it`s way home! Thank you very much!”

A fiatalember az angliai Chester egyik utcáján kérte meg barátnője kezét, akit szemmel láthatóan úgy meglepett a romantikus jelenet, hogy szóhoz sem jut.
A remek pillanatot egy arrajáró magyar, Patricia Judit Barko fényképezte le, aki most a Facebookon indította útjára a képet, hogy az ismerősök ismerőseinek ismerőseiből szövevényes hálózattá fonódott rendszeren vagyis a közösségi hálózaton megtalálja a fotón szereplő párt, és örömet szerezzen nekik a lesifotóval.

Te örülnél egy ilyen képnek? Segítesz vele örömet szerezni?

Readers Comments (9)

 1. Csaba Meszler 2011.12.02. @ 12:36

  Naná, hogy segítek! 🙂
  Átvettem a hírt: http://blog.webmeszler.hu/2011/12/02/love_story

 2. Ez egy mekkora kamu…

  • Csaba Meszler 2011.12.02. @ 16:10

   Ezt mire alapozod?

  • Csaba Meszler 2011.12.05. @ 15:29

   Ezek szerint semmire, csak ide kellett vakkantanod valamit.

   • Csaba: nem kell moderálnod a kommentelőket, majd én megteszem, ha szükségét érzem.
    Persze jó lenne, ha Józsi is kifejtené, hogy miért nem tetszik neki, de szíve joga, hogy így érezzen, és ha neki úgy tetszik, csak ennyit közöljön.

 3. Ez itt az önreklám helye…

Comments are closed.