Segíts te is megtalálni a fotóalanyokat!

Fotó: Patricia Judit Barko/Facebook

Egy járókelő véletlenül meglepő pillanat szemtanúja lett, amit sikerült megörökítenie is, és most keresi a képen szereplőket, hogy örömet szerezzen nekik fotójával. Segíts te is benne!

In hungarian:
“Kérlek, segíts!!! Ezt a képet Chesterben készítettem november 11-én. Szeretnék mindenkit megkérni, hogy ossza meg a kpet a Facebook falán, így egy nap megtalálhatja a pár. Kérlek segíts, hogy a kép utat találhasson haza. Nagyon szépen köszönöm!”

Angolul:
“Please help !!! I took this picture in Chester on the 11th of Nov. I would like to ask everyone, to share this picture back on your own page, so one day it might be found by this couple. Please help this picture to find it`s way home! Thank you very much!”

A fiatalember az angliai Chester egyik utcáján kérte meg barátnője kezét, akit szemmel láthatóan úgy meglepett a romantikus jelenet, hogy szóhoz sem jut.
A remek pillanatot egy arrajáró magyar, Patricia Judit Barko fényképezte le, aki most a Facebookon indította útjára a képet, hogy az ismerősök ismerőseinek ismerőseiből szövevényes hálózattá fonódott rendszeren vagyis a közösségi hálózaton megtalálja a fotón szereplő párt, és örömet szerezzen nekik a lesifotóval.

Te örülnél egy ilyen képnek? Segítesz vele örömet szerezni?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!