Sziget Fesztivál: ti jöttök?

Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Elkezdődött a Sziget Fesztivál a Hajógyári szigeten. Elcsépelt szófordulat, hogy van aki imádja, van aki gyűlöli, de kevesen maradnak semlegesek iránta. Pedig igaz, és nincs ez máshogy a fotósokkal sem.

Van aki valamivel a vége után már alig várja, hogy kezdődjön a következő, van aki örül, hogy túl van rajta, és reménykedik, hogy jövőre talán megússza. Van aki szerint ez is csak egy munka, mint a Parlamentbe, vagy egy sajtótájékoztatóra menni. Aki volt már a Szigeten az tudja, hogy ennél azért jóval bonyolultabb ott dolgozni.

Bár a technika és a Sziget is rohamosan fejlődik, azért sok tekintetben időutazás a Szigetre menni. Ha másért nem, akkor azért mert addig sem lógok folyamatosan az Intereneten, és így a blogom frissítésére is kevesebb időm, energiám jut. De azért a Sziget alatt is lesznek blogbejegyzések. Sőt kis szerencsével nem csak a Szigetről.

Ti mentek Szigetelni? Munkaként vagy szórakozásból? Fényképezőgéppel vagy anélkül?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!