Szavazz rám a Goldenblog versenyén!

Goldenblog2011Valaki nevezte a blogom a Goldenblog 2011 versenyen. Ha nektek is tetszik amiket összehordok, szavazzatok a blogomra!

Mikor kiírták az idei Goldenblog pályázatot, épp azon törtem a fejem, hogy van-e értelme neveznem a mostani megjelenésével, mielőtt még elkészülne a blog már évek óta csak tervezgetett új megjelenése. Ekkor valaki rámköszönt a Facebookon, és közölte, hogy épp most nevezett be a blogversenybe. Meglepett, de azért jól is esett, hogy nem önmagam kell tömjéneznem, hanem másnak is tetszik, amit csinálok.

Nade milyen kategória?
Meglepetésemben azért nem felejtettem el megkérdezni az ismerőstől, hogy mégis milyen kategóriába nevezett. Nekem ugyanis ez volt a második dilemmám a Goldenbloggal kapcsolatban, hogy vajon hova is illik a blogom? Ő teljesen természetesen rávágta, hogy fotóblog, én nem éreztem ilyen egyértelműnek. De persze ez a besorolás sem sértene. Csak valahogy nem érzem teljesen a kategória leírása alapján oda illőnek a saját blogom.

A jelek szerint a szervezők sem, mert végül a szakértői blogok közé kerültem. Egyébként érdekes, hogy sem arról nem kaptam értesítést, hogy a blogom nevezték, sem arról, hogy elindult a szavazás, és rám is lehet szavazni – sem arról, hogy milyen kategóriába kerültem. Aki nevezett pl nem is találta a blogom a listában, így azt hitte elutasítottak, mint az ő blogját – amiről szintén nem kapott sem tájékoztatást, sem indoklást.

Aki szavazni akar rám, az most a szakértők közt keressen! Vagy egyszerűen csak használja itt a blogra oldalt kitett widgetet.

Readers Comments (6)

 1. valami facebook profilt kértek a szavazásnál, nekem olyan nincs

 2. Nekem van, de nem adom… Így is túl sokan férnek már hozzá az adatokhoz.

  Tudom kitörölhetném magam és megoldódna minden gond, de néha hasznos a FB és hiába is törölném magam, az adataim már ottmaradnának.

 3. Úgyse nyersz, mert nem vagy csókos. 😀

 4. Szia Attila!
  Nagyon tetszik a blogod, jövök rendszeresen! Jó fél óra olvasgatás után már látom, hogy hozzád több időre lesz szükségem…:) Fogok okosodni is szerintem.
  Szavaztam volna rád nagyon szívesen, de a szakértői kategóriában sajnos már ellőttem a lehetőséget..:S

 5. Andrea: semmi gond, megesik az ilyen.

Comments are closed.