Ez király volt – talán inkább KirályNŐ!

Galériáért tints a képre!
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Többször elhangzott a fenti elmés párbeszéd a Királynő stúdiójába tartva még az estéhez fűződő jövőbeli reményeket hallottam, majd utólag már múlt időben mondta, aki nem unta el a sokórás ceremóniát. Valójában egy élő TV adás fotózása nem egyszerű, de leginkább fárasztó. A tévében reklámokkal megszakított mintegy két órás program a stúdióban bőven 5-6 órás maratoni munka. Aminek jó része ráadásul várakozás, nem fotózás.

Ugyan az ember nem fotelből egy sörösdobozt szorongatva (mondjuk én nem fogyasztok alkoholt) nézi kényelmesen, de legalább a reklámokat a stúdióban ülve nem kell végig nézni. Mégis hosszú ideje, hogy igazat adok az RTL Klub egykori sajtófőnökének, mikor azt mondta, hogy “a tévé műsort tévében érdemes nézni, mert sokkal kényelmesebb és élvezetesebb is mint a stúdióban ülve.” Csak hát a képernyő előtt ülve nem lehet nincs értelme fotózni, így erre a célra marad az élő résztvétel, várakozás, unalom és küzdelem (bár vannak, akik rendkívüli elszántsággal fényképeznek TV képernyőket, videó falakat és kivetítőket, de azt hiszem, ez most nem ide vágó téma).

Sokan örvendeznek, sokan kritizálják az eredményt. A legtöbb embernek van róla véleménye, és bátran hangoztatja is, néha akár sértő stílusban. Én beérem annyival, hogy volt elég fény, a stúdióban viszonylag jól lehetett dolgozni – persze a TV stúdióban érthető módon mindig a saját kamerák szempontjai az elsődlegesek, a fotósok csak vendégek – és mindenek előtt örülök, hogy túl vagyunk rajta. Az eredményt meg mindenki tudja már: Dobó Ágnes lett Miss World Hungary 2010, Babinyecz Tímea Miss Universe Hungary 2010, és Kaló Jennifer Miss Earth Hungary 2010.


További képek a szépségversenyről: Miss World Hungary 2010 – A Királynő döntő

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!